Стартна килажа 63, сега сум 30та недела и некои 11,12кг плус. Се тоа заради патолошка и лежење. Инаку мислам немаше вака брзо да качувам на кг. Се надевам последниве 2 месеци каде што и најмногу се качува нема да бидат повеќе од 3,4кг
38 nedela + 17 kg. Od 7mi mesec najvekje kaciv, pretezno zdravo se hranev povekje proteini e i zelbata za blago mi se zgolemi iako bea healty. Startna 55kg i dosta fizicki aktivna prethodno. Bas kje vidam kolku kje namalam so poroduvanje.
24+5 имам качено 7 кг, а се немав качено некое време на вага.. се осеќам мн поголемо... ќе припазам малку со лебот
Може ти се собрало од се. Ќе си го следиш телото, ако можеш и ако ти е дозволено од доктор, активноста е супер. Ти благодарам, ќе го разгледам каналот и ќе пробам ако ми одговара нешто. Јас засега вежбам со видеа од каналот Samo joga. Ми одговараат и доволни ми се за растегнување.
Jss so maliot bev + 30 kila, po poragjaj odma minus 8. Za pomalce od 6 meseci imav izgubeno cela kilaza i pritoa voopshto ne se trudev da slabeqm ili drzam dieti ili slicno.
31+5 +10/12 кг А стомак имам ептен мал дури чудно ми е, и поправена што сум во газ и во нозе само малку.
Ве читав погоре за програмата на Драгана, јас ја користам од некаде 12та недела, со мала пауза, сега сум крај на 26та недела, 8кг + од стартна килажа што до сега ми се отидени само во стомак, бебево е големо ама и јас и татко му сме доста високи кон нејзината исхрана не се придржувам нешто многу, со тренинзите сум помалку или повеќе редовна ама и се трудам да пешачам во денови кога не вежбам. Генерално ги вежбам тие тренинзи што се пилатес за мобилност и флексибилност, околу 25 минути и таман ми се колку да имам енергија во текот на денот и да немам болки во спиење а и во движење, и до сега стварно супер се држам што се однесува на тоа денес прв пат пуштив кардио тренинг и некако прекомплициран ми беше, многу нагли движења без застанување, комбинирани вежби, додека сфатам која нога лево која десно, која горе, отишол возот така да моја препорака за програмата, само видете си кој тип на тренинзи ви одговараат, стварно има голем избор
Јас ги пробав сите типови на тренинзи, точно е дека има различни, но и тие наједноставните не се наивни. И јас мислам дека програмата вреди, но, секое тело е различно, ете и покрај мојата активност и вежбање пред бременоста, ова ми беше премногу. Сигурно дека на многу жени им одговара. Жал ми е што не можев да јс продолжам, затоа мислам дека и фалат постатични тренинзи.
Ne se sekiraj, povekjeto e i otok, voda shto se zadrzuva itn itn. Nemash gajle Eve sega teram 16ta vekje sum +10
18+3 +2.5 кила. 51.5 сум сега, повеќе од 52 кг немам мрднато во живот, овој месец јадам како избудалена, единствено на шеќери внимавам што помалку да внесувам, и месо слабо јадам од почеток на бременоста, ми стана одбивно, освен ако е приготвено во манџа, тогаш го јадам.
27+3, 9 кг имам качено. Каде се незнам освен во стомак, или немам дома уште во станов огледало па не си се гледам колкава сум, само тоа во тоалет ми го дава стомакот само. Подобро вака да живеам во заблуда. Во лифт носам јакна и така.
25качив. И тоа од 7-9 кај дојдоа килава не знам. Претходно само 5 имав, добро што сум висока па не изгледав огромно. На пораѓај малку симнав, зашто немав плодова вода јас, само бебе и постелка. 6кг дали симнав, моментално 20 помалку имам од пораѓај. Ми фалат уште 15 за да сум во топ форма. Во бременост не се замарав, ама сеа во депресија сум дур не симнам
Исто. Вчера се мерев, ја преместував вагата на различни места пошто мислев нешто не е во ред Сите ми викаат дека само стомакот ми се познава, а и јас така се гледам Со 55кг почнав, сега сум 63,8кг (мерам и грамови )