Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Килограмите и бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од Sonce, 22 ноември 2009.

1. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.076
    Допаѓања:
    1.813
    И јас сум висока 174 сум и тешка 75 моментално .. сабајле станав во 6 јадев, сега ми е второ јадење демек мајками за ручек ми вика ќе ти ставам тука да не стануваш ми намести се... и не издржав сега изедов... и до 3-4 пак гладна (facepalm) ако не дојдат киселини и мачнини отидов...

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.076
    Допаѓања:
    1.813
    Добра си хаха од ниско почнуваш како сестрами ти, она со 72 се породи еве ја сега за година во минус отиде.

На Iva.T му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.076
    Допаѓања:
    1.813
    Брзо си породена, сестрами до 6 месеци и стомачето и килажата бавно така после нагло почна да и опаѓа и со внукава по цел ден сама, плус топло е ќе почнеш ќе движиш цело лето е пред тебе ☀️

4. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.345
    Допаѓања:
    8.996
    Со царски мешето многу споро иде. Па и коа почнав да вежбам и со исхрана ми се намали млекото и прекинав. Ќе се депримирам уште долго.

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.076
    Допаѓања:
    1.813
    И она со царски се породи, па и нешто тешко зарасна рана, ама ти викам спадна од февр до септември више немаше стомаче, отидоа на одмор беше рамна ☀️ како претходно. Што јас незнам друга конструкција сум, си имав мало стомаче доле баш што се вика она беше оптегната даска рамна.

6. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.345
    Допаѓања:
    8.996
    Јас даска бев, никад во живот сум немала стомак, сеа 6ти месец. Џабе стомаков не мрда… али ајде морам да се тешам дека ќе го нема.

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.