И јас сум висока 174 сум и тешка 75 моментално .. сабајле станав во 6 јадев, сега ми е второ јадење демек мајками за ручек ми вика ќе ти ставам тука да не стануваш ми намести се... и не издржав сега изедов... и до 3-4 пак гладна ако не дојдат киселини и мачнини отидов...
Добра си хаха од ниско почнуваш како сестрами ти, она со 72 се породи еве ја сега за година во минус отиде.
Брзо си породена, сестрами до 6 месеци и стомачето и килажата бавно така после нагло почна да и опаѓа и со внукава по цел ден сама, плус топло е ќе почнеш ќе движиш цело лето е пред тебе ☀️
Со царски мешето многу споро иде. Па и коа почнав да вежбам и со исхрана ми се намали млекото и прекинав. Ќе се депримирам уште долго.
И она со царски се породи, па и нешто тешко зарасна рана, ама ти викам спадна од февр до септември више немаше стомаче, отидоа на одмор беше рамна ☀️ како претходно. Што јас незнам друга конструкција сум, си имав мало стомаче доле баш што се вика она беше оптегната даска рамна.
Јас даска бев, никад во живот сум немала стомак, сеа 6ти месец. Џабе стомаков не мрда… али ајде морам да се тешам дека ќе го нема.