Првата бременост ја почнав со 75 и на ден на пораѓај имав 102 кг. Сега помина година и ја почнувам втората бременост со 82кг се надевам нема толку кг да качам и сега. Висока сум па добро ми стојат Здравје после со две деца под 2 години верувам ќе ги симнам брзо
Ни мене не ми се веруваше се додека јас не ослабев. Верувај, можно е, особено ако многу се внимава. Јас сум главно на протеинска храна и намалив ского 3 кг. И на изглед ми се познава.
И јас исто, протеини по препорака на доктор. Плус многу мали количини јадам, не ми собира желудник, и тоа малку е овошје зеленчук јатки, мн подуеност и киселини имам. Тоа малку ваљда бебињата си го зимааат и за мене ништо
Исто буквално осеќам како да ми е стиснат желудникот и неможам количина храна ништо … а што и да каснам киселини навечер у сред ноќ обевзно се будам од киселини и пијам сода со вода или рупурут
Jas skoro sekoj den povrakam taka da tesko da dobijam uste nekoe kilo.Vaka.nikogas ne mi bilo ni vo prva bremenost niti vo prvite meseci sega.
Od 34 nedela pak pocnav so povrakanjeto jaki kiselini i plus cesto me pritiska nakaj zeludnikot , taka da sekoj den barem po ednas
Ај држи се уште некоја недела ни остана од што немам апетит одвај чекам да се породам и да ми се пријаде нешто онака ептен од желба како што викаат после раѓање дека најчесто се случува со сласт да каснам.
Јадам како спобудалена, ни киселини ни ништо, солено благо кисело се мешам Само 6 кг сум попраена и тоа на мене ништо не се познава освен стомак. Рацете чечкалици ми останаа
26 Нед + 8кг Сега како ми се откри скриен шеќер и нема да јадам чоколадо мислам дека нема да качувам многу кг барем се надевам бебчето да расте јас не