Јас до сега 36 г.н имам качено 13 кг, и тоа се во стомак и гради Сега до крај ќе видиме како ќе качувам, а добро е во 8 ми месец качив само 1 кг, па ќе видиме сега во 9-ти. А пошто сум ептен склона на поправање мислев дека до сега ќе бев огромна, ама добро се држам, ако не се испуштам во 9 ти месец
25-ta nedela, -7 kg. Isto bese i so kerka mi, jas ako rodam 3-4 deca, ima slang da se napravam! Se si e vo red so bebe, ednostavno taka nosam deca.
Ako si nemala nadprosecna tezina pred da ostanes bremena, ne e mnogu jas otidov rekordni 30+ kg, pa eve me so bebe 2 meseci voopsto ne izgledam loso
И јас сум 6ти и сум +8 до +10 зависи колку сум пешачела и сега засега задоволна сум од изгледот останав со покачена тежина за време на зимските празници се миотиде во колковите и бев како топче а сега откако се расшетав гледам ги намалив колковите и бутините а мешето си расти а вагата оди нагоре.Така да не се раководете според вагата гледајте на огледало.
Мамички нормално е да се поправиме во бременоста, некоја помалку некоја повеќе, после тоа ќе бидеме диеталки откако ќе се породиме Баш пред недела дена видов една слика во врска со килажата па ќе ви ја споделам, можеби некој ја видел веќе, убаво си е објаснето каде ни оди килажата.
Eeeee eve me porodena ama dieta nema za toa zdravje, za edno 4 meseci kje pocnam da drzam... Sega si jadam za da si imam mlekce, inaku sum oslabena za dva meseci 17,18kg bez nikakvi dieti
Samo doenje i ke slabeeme I jas se zamarav so kg ama veke nema da se meram bitno bebusot da mi raste i se da bide kako sto treba
Samoto doenje, vozbuda okolu bebeto prvite denovi kje ve oslabne jas od sto bev vozbudena i zaboravav na jadenje, ama odma koja razlika e vo apetitot, samo sto se porodiv (se porodiv vo 6 sabajle), odma toj den nisto ne mi se jadese ke oslabneme sekako samo bebusite zdravi zivi i rodenite i onie koi se na pat vazno da napreduvaat ubavo
Imav 54 kg, sega sum 62, dobro e toa mila? Samo so toa se zamaram i se nerviram ama neka ni se zdravi pravi bebencava pa za drugoto posle ke mu ja mislime.
Kolku si visoka? Jas sum 180cm pocnav so 67-70kg, zavrsiv so nad 100kg imam takva konstrukcija i ne izgledav debelo, neznam kade mi bea site kila... Se dodeka tebe ne ti smeta kako izgledas ic da ne ti e gajle kolku si kacila.. Jas porano mislev pa so 30+ deka kje sum kako cacko, ama nema vrska razlicno e da kacis onaka kg i da kacis vo bremenost.. sega imam 84kg i pak ne izgledam loso, izgledam deka sum taze majka
И јас не се мерам веќе Последниов месец качив повеќе од 6кила...Си реков ако треба ќе се затворам дома последниов 9ти месец али не се мерам и колку качам толку...ќе си узивам во бременоста уште малку Па и ова е убав период кај секоја жена...Можеме да јадеме колку сакаме и што сакаме После ќе му ја мислиме
Јас до 19 недела качив 7 кила, после следниот месец ослабнав 2 кила, сега пак сум си ги вратила Нормално е да се поправиме во бременоста јас лично немам никаква желба за храна, ниту јадам за двајца, дури помалку јадам од порано, некако од жешково не ни ми се јаде ништо само грицкам свеж зеленчук или овошје и едвај чекам да искочат убави лубеници Самата си се чудам како помалку јадам а сум поправена ама тоа е бебушко си расте нека е жив здрав па откако ќе се породам ќе си ги ослабнам сега немам друг избор фала богу барем целата килажа ми е во мешкото и градите отидена
Jaс сум 38 недела со + 20 кг.Само во стомак и газ отишле За симнување на килажа ќе се мислам после пораѓај, сега ми е битно да сме живи и здрави со бебуш. Обврските после пораѓај мислам дека и те како ќе влијаат на намалување на тежина.На кого и да му кажам колку сум се поправила не им се верува, можеби затоа што пред бременост бев послаба од што треба.
Pocnav so 70kg, zavrsiv so nad 100 Sega posle dva meseci, so nikakva dieta si krkam sto sakam imam 83kg, poleka poleka kilce po kilce slabeam Jas sum nekoj fenomen izgleda... Ne se poznavaa deka sum 30kg popravena, vazno jas si se svigjam i sega kako izgledam so seuste +13kg na mene, a kamoli pa da gi simnam i tie
И јас сум толку висока, а еве веќе 32 недела па имам 20+ и си кажав дека веќе не се мерам последен пат кога застанав на вага Немој да те депримира тежината убаво кажа мариз се додека не ти смета уживкај си ке слабееме откако ќе се породиме и те како