јас исто почнав со фамозни 85 ) висока сум и крупна ептен...си имам вишок, нешто малце симнав пред да забременам, ама требаше повеќе...таман се стегнав секој ден со вежбање, останав бремена..сигурно ќе стигнам до 100 и кусур...јбг
Јас на пораѓај отидов со +19 кг. И пред да забременам имав 5-6 кг вишок.Се породив и намалив 10 кг. 10 ми се вишок и се надевам со помош на доењее и пазење на исхрана дека ке ги намалам. СЕ НАДЕВАМ. Сега за сега вагата не мрда. А тие 5-6 што ми беа вишок уште пред да забременам не им се секирам.Проблем се вишок 10 Битно ми е прво малата да си цица после ке држам диети
Ах не е до алал работава,неможам да јадам,желудникот ми е до грло а целокупниот дигестивен систем под штрајк
Prvata bremenost staviv duri 25kg od koj samo 10 uspeav da simnam ,sega sum 25 nedela i +7kg pazam mnogu ama tesko mi odi no planiram posle poroduvanje da se stavam na hrono ishrana bidejki navistina ima rezultat vo toj nacin na ishrana.
Па немам пробано зашто немам киселини едноставно неможам многу да јадам веднаш чуствувам подуеност,ем имам успорена перисталтика заради суплементот со железо... кога и да каснам малку повеќе цел ден ми е мака,па се трудам почесто помалку да јадам-што е незгодно зашто кога сум гладна се разјадувам и пак цел ден мака...
ма супер сиии.... уживај. јас мислам дека многу е битно со колку ќе почнеш. уште сега мислам дека ќе имам голем проблем со наоѓање труднички алишта затоа што мене и претходно ми беше доволно тешко да си најдам соодветна гардероба
Јас со првото бев над 100 Сега ке бидам срекна ако завршам со помалку од 100 па макар биле и 99 кг хахаха
епа содата не е само за киселини, помага и при мачнини и подуеност мила. Нема да ти штети, пробај со пола лажиче и пола чаша вода
Јас пошо висока па не се познава ( не многу ) ама ако продолжам со исто темпо јадење, а не мислам да се пазам сигурно уште ќе качам.
Машала и ти висока ко мене . Ете мене не ми се познава, фала богу. Мада и да се познава мислиш ќе се замарам? Може зависи и од конструкција, метаболизам и се.
da, mene celo salo u stomak mi e otideno ...t.e. pretezno u goren del od teloto. noze - manekenka. ali samo so ke pocnam da nakacuvam, odma mi se poznava poso pak si ide u goren del. ama i ti kako so se sekavam od prethodnite mislenja,pomalce kg imas... so kolku ja pocna bremenosta?
Епа сега сме исто значи. Ова е идеално за мене искрено, сега имам се, пред тоа само коските на мене. Значи под дифолт и ти си топ
ахахаха... фала ти )) али јас сакав, многу сакав уште 5-6 да симнам пред бременост се осеќам подобро и изгледам подобро со околу 78,макс.80 кг... али ајде, бебушките да се живи и здрави, кој треба ќе слабее - кој не ќе се радува шо не се само коски на него ) хихиих