Леле се немам мерено од страв ,знам дека имам повеќе од што треба но што да правамдо 6 месец немав голем апетит ама како одам кон крајот и апетитот богами ми е на завидно ниво
И јас сум исто 2кг поправена, ама зошто тажно смајли? Супер си. Јас влегов во 15та недела денес, 2 кг сум поправена.
Кај мене е малце пострашно пошо влегов со мнооогу повеќе од тебе )) Ама не можам да се замарам, стварно...кога можам, внимавам, кога не можам - си јадам и така... Живо и здраво да е само, ќе се удри мама на вежбање после ))
Скоро 11та недела а јас кило ипол минус од кога останав трудна... ама ми рече дека е нормално па да се надеваме дека се ќе биде во ред.
Не сум единствена значи, јас почнав со 70, 30+ отидов.. 103кг последно се мерев некаде пред 40та недела, 40та, а се породив 42.. абе секоја недела ставав по некое кило хахаха Сега пак сум згодна, спремна за второ со 71кг
Јас почнав со 66, од наредната недела ќе бидам 36та недела,страв од вага голем, посебно околу подготовките за последната вечер, сигурно сум стигнала до 80 а имам уште цел месец. Оваа недела треба да одам на преглед па планирам пред божиќ,бадник.
Првите 4 месеци ни грам не ставив, сега сум 7- ми месец и сум 9 кг плус, каков апетит ми се отвори до пораѓај незнам колку ке стигнам
Lele ve citam nekoi i se cudam na sebe vleguvam vo 7mi za nekoj den a imam kaceno 12 kg pocnav so 66 a sega imam 78 me merea i jas posleden pat vikam lelee mnogu e nekako a doktorkata mi rece doprva ke se popravjas poveke uf uf nezz kako ke se vrakam u normala.Bev slaba so tie kg bidejki sum prilicno visoka 1.78 ama sega koga se gledam krupna i polnecka vaka.. ama ajde si velam se za mojata princeza neka e ziva i zdrava samo pa mama ke se pomaci posle
Lele znaci ne sum edinstvena i jas sum popravena pocnav do 68 sega sum 76 a 6mesec.ama do 9 kolku ke krenime 120.me faka nekogas nervozi sr nerviram.ama mi sr jade i plus sklona sum na debeleenje.nz so da se pravi dieti li da drzime?i jas si se tesam koga ke se porodime ke oslabeeme ama nz strav me faka kako mecki ke se napravime