29+ недели, пак 79кг се мерев денеска, не сум се поправила две недели ич јееее Со 71 почнав, 79 сега, значи 8+
И со првото а еве сега и со вторава бременост останав трудна кога бев најдебела во мојот живот и кога очајно посакував да ослабнам..којзнае како ќе терам понатака..
Hahha ne e sala.Taman si e.Aj ti so bliznaci si.Utesitelno e.Ama ic ne se potresuvam jas.Kakva sum takva.Manekenka bev dolgo.Samo dusata majkina da mi e ziva i zdrava
Кога ќе се родат, кога ќе почнат да се будат навечер на 2-3 часа, да плачат (секоја чест за исклучоци) па менувај навечер памперс, па да цица/или дохрана со шише ад млеко,а тебе душа ти плаче за спиење посебно навечер, ехеееее цела година забави ќе има. Има -20 да бидеме, згодни мами.
27+6 и качено 3кг од почеток на бременост. Дури и го прашав др дали е нормално волку малце, поготово што скоро месец ипол немам качено, ми вика битно бебето си напредува и одговара на неделите, ти допрва ќе качиш.
Мамички четврти месец сум но само слабеам многу изгубив на килажа а јадам количински доста. Бебето беше супер на прв скрининг.Пијам и витамини и магнезиум. Кога би требало да почнам да се поправам страв ме фаќа и за бебето
И јас изгубив едно 8кг а бебето во ред е тоа е нормално немој да паничиш, бебчето си зима колку што му треба. Некој слабеат некој се поправаат. Јас сум 17+5 и докторката ми каза дека нема простор за паничење дека во 6,7,8,9 тогаш може и да се надокнадат изгубените килограми
Bez sekiracii.Isti slucaj mislam bese i Mari.Oslabe okolu 10kg ako ne gresam.Stom bebeto si raste nema prostor za panika.So da kazam jas so sum skoro +20kg