30 +8 kg also twins mummy ама оваа недела сум многуи потечена во нозете, ти како си имаш ли отоци ики?
Не отоци воопшто немам,ни лицето ми е потечено,ни рацете ни нозете. Само во мешко мнооогу сум порасната наеднаш и тоа ми смеќава и отежнува. Ти супер се држиш со килограмите,продолжи само така браво!!
Те надминав @Bebulleee 19 недела + 5.1кг Ама ми рипна стомакот оваа недела. Уште малку нема да ми го збери во алиштата Се надевав барем со овие летни алишта да го финиширам летото
28+4 -10kg Грам немам качено,си останав со тие -10 Сега почнав малку повеќе да ручкам па се надевам на следната контрола ке имам некое килце плус
Да споделам искуство како тазе породена мама. Ја почнав бременоста со 52 кг. Се породив 39+0 со 66кг. Значи 14+ кг. Иако имав големо меше, (родив бебе 3800гр) не ми се појави ниту една стрија ни пред ни после пораѓај. Сега 20 дена после пораѓај имам 54 кг. Се стопи се, дури чудно колку брзо се се врати на свое место и пирсот си го ставив одма. Мислам дека има врска метаболизмот, генетиката, склоност кон дебелина, еластичност на кожата. Ама сепак нема простор за грижа да знаете. Уживајте во бременоста а килажата ќе си се симне подоцна
И јас прва бременост минус 11кила бев после неколку дена од раѓање... но имав многу плус на мене, па цела година си ги враќав Еве ова малку за утеха на сите мешиња.. ако е вака и ако не качам до крај уште многу, овој пат побрзо ке се вратам на стара килажа...