Да прашам до 4 месец се имавте ли поправено некое кило? Со првото и второто се до 9 месец си качував месечно по едно кило , а сега сум со -1 кг и така веќе 4 месеци скоро викаат нормално било ама чудно ми е дека јадам како луда
Нормално е да. Подобро на почеток да немаш ставено кг. Бидејќи 7-8-9ти сакала или не вагата ќе се зголемува
Подобро и што немаш ,јас со предходните две трудночи од 7 месец до пораѓај како да штрајкував за јадење мислев хранопроводникот ми гори
Jas najprvin bev 51/52 so povrakajne i ic nemav apetit dojdov do 49 vo 12 nedela bremenost. Sega sum 15nedela 50 kg. Isto i so prvata bremenost prvite meseci odev nadolu so kg a potoa dodadov 10kg +
10та недела - 1.5 кг плус. 3 недели мачнини имав и пак се поправив. Не сум од оние среќните што слабеат во првите недели
9 polni nedeli sum i do sega namaliv 3 kg,kako rezultat na cesto povrakanje i macnini vo tekot na celiot den. Se nadevam uste nekoja nedela i ke prestanat.
40+6 по менструација, 40 по први контроли имав 87.. ама осеќав дека и надувана сум малку со отоци. Сега 7ми ден од пораѓај се мерев сабајлево 77.7, значи минус некои 9кг. Мислам дека брзо ке ослабнам зашто јадам многу малку... 70 е целта
Devojki 3 mesec sum od bremenosta, denes se merev i vo sok od 64-65 kg na 69 kg se pocudev kako sum se popravila tolku koj povrakjam sekoj 2 den skoro i nemam bas nekoj apetit... se mislam dan mi e od dobrostonot gi piam poradi cisti vaka ako se zdebeluvam do 9 mesec 100kg ne mi bega
Pa neznam iskreno ne piam i mn voda zas koj imam gadenje bukvalno od se imam i koj piam mn tecnost me due osekjam tezina ...
Пробај мери се наутро и навечер. Ако има многу разлика во тежината, консултирај се со лекар. А може едноставно кг почнале да одат нагоре.
Баш ако имаш задршки треба да пиеш повеќе вода. Чудно звучи, ама така повеќе ќе мокриш и ќе се празниш.