Jas bremenosta ja pocnav so 59 kg i sega vo 12+3 imam 54,2. Mnogu povrakjav,epten slabo jadev, ama sega se vrakjam vo normala. Mislam deka do kraj prava topka ke bidam.
32 недела, +13 кг ама истите си стојат од Нова година - сите ги накачив од 9-25 недела, ако е некому за утеха дека не иде нужно прогресивно качувањето
Ве читам и ми се плачии 31 недела +23кг.. здрава исхрана, протеинска, физички активна, секој ден пешачам над 7,000 чекори. Плус сета сум со отоци немогуче е веќе.... п.с. примав терапија со прогестерон и утрогестан,дали е side effect на тоа моменталната физичка состојба?
Не ,нема врска. Секоја втора трудница ги прима, меѓу кои и јас. На крај сум, чекам секој ден да се породам, немам ниеден оток.
Отидов со +10 тотал до крај од болница -8 Сега имам уште +2 од бременост шо е супер Ја и крупно моме си бев и така, среќа лесно пројдов
37+5 nedela bremenosta ja zapochnav so 52 kilogrami a sum prilichno visoka a sega 73kg. 21 kilogram plus
Бременоста ја завршив со +11 килограми, од 64 отидов на 75. Кога не пуштија од болница бев 68. Супер задоволна сум.
Мислам дека не е. Таман си е. На мојата апликација пишува дека до таа недела не треба да сме накачиле повеќе од 6 кг. Башка ти со две си. Супер си.