Не е некоја голема килажа. Не се секирај. Како се осеќаш ти? И бебчињата нагло растат. По моето гледам, од 60 грама прошлиот месец, за еден месец 200грама. Нормално е, јади здраво, овошје зеленчук, дозволувај си и некои „гревови“ повремено. Се што ти душа сака, во умерени количини.
се осеќам константно прејадена а јадам на три часа по малку околу 4 пати во денот. Редовно одам во тоалет и немам запек .
18+2 Тамн си бе душо јас сум 18+2 и сум само 3кг плус на мене и се е у меше на мене се е исто, а ти со близначиња нормално ќе качеш повеќе кркај и не му ја мисли
Читав со близнаци треба до крај 15-20 кг да се качи,некако мн ми се виде,ама ќе треба да качиме да имаме сила да ги носиме.1 ПС.Ја почнав со 50 и од тогаш се немам качено на вага да видам до кај сум.
Убав ден на сите мешиња! Како стоите со килажата? Мене докторот малку ме искара денес, имам +10 kg и сум 28+6. Сум имала 2-3 kg повеќе, и треба да припазам на храна.
18+3, со близнаци, ниту еден кг поправено,. Останав со 55, намалив на 53(се утепав од повраќање), и еве сега 54-55, и пустата уште не можам да јадам нормално...
Kako sto kazav poleka, no sigurno cekoram kon patot da stanam topka 17+5- 58 kg. Prvobitnata tezina uste ja nemam vrateno, ama sepak smetam deka e mnogu. Doktorot ne mi rece nisto, si se tesam deka ne e premnogu. Kako i da e,vremeto se zatopli pa moze da pocneme so pesacenje i pozdrava ishrana
28+2 и 4 кила плус. Останав трудна со 51кг, сега сум 55. со првото се поправив само 7 кила до крај, се надевам дека со ова исто ќе биде