26 недела + 6 кг страв ми е бидејќи цел живот сум полна, да не е премногу ова ? Ви благодарам офоф колку добро звучи 4 кг. Секоја чест
Aj malku da se vmesam, ne mi e jasno kako be u tie poodminati nedeli ste samo tolku popraeni..pa bebe kolku tezi? Plodova voda? Itn itn.. Ja sum 16+5 pa sum 4 kila popravena..a ne jadam voopsto mnogu.
Licno jas leb nikogas ni ne jadam ni prethodno ni sega, nitu mi bara ogranizam hrana, a pak fala mu na boga so bebeto se e ok i e nekade okolu 700gr sega. Kako sto imam citano vaka e so tezinata ama do kraj na bremenost valjda 9 % постелка 38 % дете 22 % крв, останати течности 20 % матка, гради, задник, нозе 11 % вода на плодот
Moze moze, ne vikam.ne, ama vo okolina moja drugarkive vo celi bremenosti se imaat mnogu poveke zdebeleno..koja 14 koja 20 koja 35 kila..jas pa do pred nekoj den koa se merev se mi pokazuvase vagata isyo i se ispaniciv..ne deka e ubavo da se popravime mnogu, samo totalno ne se zamaram so kilogrami kako opsesija, posle toa ke ne oslabat malite
Но како? Вторава бременост, исто ко првата, се убивам од повраќање, а 23-та недела сум. И пак качив 3кг горе-долу. Ќе препишам на недоволната физичка активност
Стартна 65кг на пораѓај во 37+1 недела 81,5 кг искочив од болница со 73 кг и еве 3 дена си јадам се нормално имам 70 кг значи до моите идеални 65 кг ми треба уште недела дена
Ептен убаво ми дојдоа толку кг минус инаку сега како тенк ќе се осеќав хахахха башка сега дека поголема обврска по дома ќе ги нема и тие вишокот
И јас така мислев, ама не ги снемува Иако трчам по цел ден 7:00 будна, 1 ноќе заспивам, тука се, никако да ги симнам Не стојат лошо, ама мене ми сметаат...