Многу е чудна рачуницава, незнам каде ја најде...Значи нашата килажа првична е 42% од вкупната во бременост? Нели нема логика?
Ic da ne mu se sekiras, gotovo veke se blizi krajot, nie i ke te nadminime kako sto sme zele zalet. Jas ja gledam vagata sekoj den odi nagore, a site mi kazuvaat ne si zdebelena samo malku stomakot kako ne si velam tesete me
Ја се поправив 17-18 кг во бременоста, а не смеев повеќе од 8-9кг пошто имав стартна тежина од 103 Сите си сте таман, машала
Јас морам да кажам дека сум разочарана по денешното мерење. 27 недела а веќе имам 8,5 кг ставено. Со првата бременост до последен ден имав вкупно 8 кг, а сега веќе сум ги ставила. До крај ќе бидам како мечка.
Ја почнувам вторава бременоста со +10 од претходната првата се поправив 30 од 75 на 105, започнав со 85 и засега 7 + 6 сеуште сум толку, што не е за потценување првата до 20та недела бев +15 се тешам ќе се слабее после со две деца мала разлика па се надевам и на кг пред првата бременост да се вратам а сега повеќе самоконтрола и се надевам нема да забегам повторно сега со +30 би била 115
Да не ја отворев темава немаше да знам дека си бремена, а ти си веќена крај, со лесно нека ти е. Поздрав.
Трета бременост, 10 гн 84 кг. Со толку се породив со второто,ете ни грам не сум симнала. Тоест симнав па пак накачив. Не гледам толку дебело,зашто сум висока,но мене ми пречи.Овој пат ќе пазам,да не заминам до 100 . А после на фитнес
Прва бременост со 63кг почнав, со 69кг се породив, а излегов со 60кг. Втора бременост пак почнав со 63кг и сега на скоро 25+ имам 67кг.
32+5 +15kg.пола од ова ги накачив последниов месец, пред тоа јадев ни многу ни малце , во последно време само гладна сум и само јадам, докторкава ми вика крвта и притисокот ти се супер немаш гајле сега но мисли му ја после пораѓај како ќе ги симнеш