Drugarka moja u bremenoat nakaci celi 35 kila denta koga se porodi bese minus 10 kila. Ostanatite 25 gi simna u rok od 5 meseci. Sega da ja vidi nekoj ne bi rekol deka rodila.
Вака кога читам колку малку сте накачиле мене страв ме фаќа Јас што се вика на сам почеток сум 15та недела а веќе накачив 6 кила плус што си имав 8 кила вишок а и сега лето жешко со отоци проблем плус уште многу кила а внимавам на храна ама џабе некако ми е изгледа хахаха
36+3 + 20 кг Уште 2 недели плус уште 2 кило сигурно. Иначе од пред 4 недели само 1 кило имам качено и тоа на бебе е .
27 недела, +5 кг. Почнав со 46,сега имам 51 кг.Со првата бременост,завршив на 57 кг,изгледа и оваа таква ќе биде,иако тогаш почнав со 48.
i jas pocnav so 68,a sega imam plus 5 kila a sum na pocetok uste 11+3 sum.maticnava mi rece da vnimavam na kilazata bas zaradi tie otoci i pritisok se dobivale od golema kilaza
За првата бременост имам пишано ја почнав со 52 ја завршив со + 14 . Оваа бременост сум ја почнала со 50.800 , а сега сум 13 + 3 дена и сум 50.200
Не јадам многу ама ете се се фаќа се за мене, од секогаш така било, цел живот само диети и вежбање иначе јас сум газлеста и цицлеста и само таму имам ставено, во 9 недела 100ка прслук ами до 9 месеци
Леле добро е јас 95ка стигнав во деветти влегов значи градите поголеми од стомакот и првата и вторава бременост исто
Започнав со 57кг, сега во 38 недела сум 82кг, но не дозволувам да се оптеретувам со тоа. Битно бебчо да е добро, па после ќе се мачам со диети и теретана.
Имам проблеми со камчиња во жолчката и сум на режим на исхрана. Но и пред тоа се трудев само на здрава исхрана да сум
Алал да ви е Јас имам здрав ручек ама доручек грицки вечера не баш И се зависи со колку кила сте почнале многу нормално.