И јас исто колку тебе, ама ми е страв до крај како ќе терам. Нрли последните месеци нјмногу се качувало?
Edni velat se kacuvalo, drugi pak deka vo posledniot mesec plodot ne rastel pa zatoa mzoelo da dodje do namaluvanje na tezinata....neznam i jas, kako i da e sepak ne e malku 9kg
27+0 12кг Првата бременост со +12кг раѓав ,во втората со +20 сега како што ми е тргнато изгледа над 20кг ќе сум ... Мешиња , не се секирајте многу за кг со малку мака и се враќав пак на мојата тежина . Движете се колку што можете повеќе , освен ако не ви е ограничено и препорачано поинаку од др . Овошје зеленчук течности што повеќе , па сега и по нешто слатко ладно не е на одмет нз како ви е вам ама мртва гладна сум на сабајле абе цревата ми свират а др вика диета (уште за кислородот фалеше да ме ограничи па да дишам на боца кислородна) на следна контрола ме чекал со -2кг
Јас баш се мерев некаде крај на април, и стасав до 60кг... сега пред некој ден гледам 57... а навистина си јадам сега таман, веќе не повраќам и малку ми се зголеми апетитот... малце чудно.. на иста вага цело време се мерам. 29+0 сум и уствари кога ќе видиш 4,5кг мах да сум накачила. Ама бебушките битно се супер
И докторот ми рече дека баш било супер да не се здебелам многу а јас што секирации удрив. А си јадам најнормално како претходно се што ќе си посакам
Јас денес се мерев + 3 кила, а сум 11 недела, и не јадам многу, ама помалку се движам изгледа тоа е проблемот. Ама здравје, бебето да е во ред, јас сум втор план
Не се секирајте, се се може ако се сака Волку слаба бев пред да останам трудна со првото 6ипол месеци по породувањето шланк со 70кг сум, а на пораѓај со 86,87 некаде отидов. А и како тргнав, ке одам и под 70ка, 68кг ми се идеални Инаку со првото 30+ качив, над 100ка бев пред раѓање Се гледам и не ми се верува дека две родив
Nisto strasno la diabla jas do krajot na bremenost se popraviv 24 kila nos samo tri nedela po poroduvanjeto izgubiv 12 kilogrami taka da nema mesto za panika
Ne sekako deka nema da bise isto no sepak kakvo i da e ke naucis da go sakas bidejki toa bilo hramot vo koj rastela tvojata ljubov vo malecko bebence