И јас исто немам качено еден месец дури и ослабев 700 грама ама докториве не реагирааат на тој муабет.
Си јадам се како и досега ама килажата е таа. Некаде прочитав дека колку и да растело бебето последниве недели не требало да качувам килограми но ми се чини нелогично тоа?!
blaze vam so ne stavate kila,jas pa se nerviram so do sega imam 9 kila staveno a za dva dena ke sum samo 16 nedela koj znae kolku mn ke stavam do kraj
Ако ти е за утеха и јас те дружам со плус килажа Во втората бременост раѓав со +20 ама обврските околу бебе после ме истанчија како трска за брзо време и сега не сум нешто поарна 24/7 мене нешто ми се јаде . Маже вика "јади женче не ми се секирај па после ќе ти помагам и јас во слабеењето" колку можеш избегавај слаткиши бели пецива и грицки ,па сега шта је ту је -небаре ќе трпам филхармонии да ми свират цревата бепчо се нервира од таквиот звук-глад
13+1 + 2 кг почнав со 64, сега имам 66.. Не се дебелеам на други места, ама мешето ми е како топка, цврсто и заоблено, ептен трудничко.. Јадам поздраво од предходно, салатички, овошје, благо ретко и во мала количина.. Не мислев дека веднаш толку ќе ми се познава ама мислам дека повеќе е надуеност отколку бебе
Јас останав без вага, баш последната недела од бременоста. Ја расипавме Но знам дека завршив со +12кг, со тоа што последните два месеци не качив ни кило. Се чудам како е можно, со првата ќерка качив 5кг во деветиот месец. И сега откако се породив неможам да се измерам, ќе треба да молам некого вага да ми купи Важно стомакот го нема, целулитот стои, а за тежина баш ме брига