Jas sum 28+0 i iam pokaceno nekoi 8/9 kila. Bidejki sum sklona kon debeleenje mislev i poveke deka ke odi vagata nagore ama dobro e i vaka.
Бев 73кг во 12 недела, сега во 15+5 сум 72, не јадам многу од жешково ич не ми се јади. А иначе склона сум на дебелеење. Ама нека е во ред бебчето, др отом потом
32+2 недела плус 3 кила само Некако малку ми се виде... Искрено страв ми беше да се качам на вага си го глеам стомаков голем и сабајлево се зачудив...
29 +2 Имам плус 8 кг. Си лапкам се што се нуди некако мислев многу повеќе сум качила Ќе бидат 12 13 14 до крај
14+6 досега 200гр.имам качено Во петок имам преглед,па да видиме како ќе покаже сега вагата. Претпоставувам дека сега е малку повеќе,стомаче дури сега почна да се познава.
Koga bev 12 ned nekade imav 3 I pol kila kaceno sega Denes koga se merev kaj dr edno kilo sum namalila inace sum 16ned
Мами со 13 кг се породив со близнаци и после пораѓај јас сум само 5 кг послаба како да ослабам да не се осети на доење и да утепам апетит затоа што ми се јаде како кога бев трудна .
rano e uste ke simnes sekako za tri meseci.inaku samo plus 13 a bliznaci bravo.pazese na ishrana ili si jadese se.
Не пазев дури и намерно јадев калорични јадења затоа што од 7 ми месец застанав на 11 кг и ми беше малку па се исплашив. И на крај родив две бебиња по 2 кг и само 5 кг ослабев.
Не си качила воопшто многу, за сега и тие 5 се супер. Сега јади и не се замарај со килажа, на организмот му треба храна и енергија затоа си имаш апетит. Не е правило но доењето троши калории и се слабее само со тоа без режим да држиш, ама полека ќе биде сега уживај со бебуши
@kostarika Де бе ти па, вчера се породи сакаш одма да се откачиш од кг Ќе ги намалиш за некој месец, кркај таму за да имаш млекце за бебушите
haha samo kilata od bebinajata se minusirale.neka se zdravi i zivi, ke gi simnes kg,imas vreme uste e mnogu rano.ke nemas vreme za jadenje poveke okolu niv ke se vrtis i taka