Кога излегов од болница немав вага да се измерам, денес после еден месец сум -9кг. Уште 3-4кг вишок, потполно исто како со првото дете. @kostarika ич да не очајуваш, за највеќе 6 месеци ќе бидеш шланк Му треба на телото да се врати во нормала, па и без диета за неколку месеци ќе се вратиш на старо.
Jas ja zapochnav bremenosta so 52, se porodiv so 76.... so poragjaj izgubiv 6kg a rodiv dete of 4kg, sega pose 4 meseci sum 60 ama si jadam se sho se sluzi... do doenje se namaluvaat kg
Ни јас незнам... 4 месеци сум дома на мирување ама немам некој апетит... Инаку нејкев на вага да се качам ич си викав сеа коа ќе видам 80 кила... Ама почнав со поголема килажа со 68 сега сум 71..
Исто и јас почнав со 68, па еве досега до 18 недела сум 72 кг, +4 од 12 недела си стојам на истата килажа.
Битно е да не гладуваш јас признавам немав мн апетит ама гледав јадев овошје и зеленчук поише. Е сега јас до 32 недела не се имав воопшто качено на вага од страв Ако некој ме праша си викав 3, 4 кила имам може до 5..
Немам апетит сеуште, ама што ми се јади си јадам не гладувам ич само што денски ич неможам да јадам, поручек да имам апетит.
Во првата бременост се поправив 15 кг, после многу лесно ги симнав. Сега сум 8 недела и се осекам буквално како балон.
22+4, +14кг. Со близнаци. Претходно бев доста слаба, ми фалеа едно 5-6кг, бременоста ја почнав со 44кг. Богами јадам се, апетит до плафон.