Како е можно на килажа да сум иста а стомакот ми се познава..10 недела сум..имав и онака стомак ама не како сега, и денес со страв се измерив викам штом толку стомак сигурно сум поправена, ама не, исто сум си..
Колку се здебеливте за време на бременоста и дали вие што веќе сте породени брзо ги изгубивте килограмите? Јас сум над 20 кг здебелена, ептен ми е тешко, не можам ни да движам веќе инаку сум 37 недела. Психички западнав од тежинава, не се чувствувам убаво во своја кожа, ќе треба и цела гардероба да ја обновам. Не знам дали некогаш ќе влезам во старите фармерки...
Nema nisto strasno i jas bev slicno od 52 kg do samo poroduvanje 39+0 74 kg. Ne pominaa dve nedeli posle poragjaj se vrativ na 58. Se se vraka vo normala.
25 недела +1, 5 кг. Почнав со 55 сега 56,5. Ма почеток си давав до 65 да одам, ама изгледа со помалце ќе поминам. Макар што на крај најмн се дебели.
Јас со првото од 57 стигнав до 78 после некако стигнав до 62 и си се здебелив до 67 потоа со 67 останав пак трудна и стигнав до неверојатни 84 сега 2месеци по породувањето имам 72 морам да ослабам изгледам одвратно
Јас сум моментално 22ра недела и од почетни 64кг сега имам 70кг. Колешките ми велат како да сум ослабела целата, раце, нозе, лице, само стомакот како да расте па си се тешам дека иако досега качив 6 кг пак добро изгледам.. Висока сум 173цм. Пред 1 недела бев во паника дека првпат видов 7ца на вагата... Сега убедена дека сум најака цура.. Хормони
kolku za uteha,jas sum 25 nedela a sum plus 14kg.super si ti,ipak se dve bebuski,posle ragjanje ke mislime kako da oslabneme.inaku bravo za tebe,veruvam deka ti e tesko vo ovie nedeli ama, neka si sedat vo mese stom im e ubavo uste tamu
Изгледа убаво им е, абер немаат, а цела бременост ја поминав во страв да не изненадат предвреме. Совет од мене спремај си се посовреме, не чекај 9ти за алишта, перење, пеглање зошто не се функционира. Плус од самата дебелина и жешково стапалава ми отекоја, едвај ги мрдам.
27 недела +17кг со близнаци. Си давам фора до +25 како шо сум тргната. @lavica82 И јас викам дај боже да стигнам до крај на 8ми - почеток 9ти месец та за гардероба и сл. ич не ми е гајле. Да се здрави и живи нит голи нит боси ќе се.
Да те утешам, прва бременост 30+ отидов и за ептен брзо се вратив, до 1ви род на синко бев 70кг колку што си бев порано, а пред раѓање бев 100+ 180цм сум. Втора бременост не забегав толку, 70/71 почнав, завршив бременост со 86-88, кога како покажеше ради отоци. Сега 9м по раѓање сум 68,69кг и фармерките не само што влегов во нив, туку и големи ми се