Девојки дали некоја знае за средношколци како иде со таа бесплатна среда што е во театар,опера,кино? Што треба да се покаже и дали некоја била?
Обожавам театар, скроз се исклучувам од реалноста и целосно уживам, не сум пропуштила представа во мојот град
"Не се клади на енглези" или " Брачна игра", која според вас да одам прво да ја гледам? Иако знам дека и двете се прича за себе и се прејаки
Шекспир фестивал во Битола. Ова е петта година да се одржува овој фестивал во НУ Народен Театар Битола. Сте биле на претставите, како ви се допаѓаат? Можеби сте биде дел од тимот или пак хостеса? Терминот е 21 јуни - 01 јули
Знаеш ли дека пред година ипол го имаше во Ск балетот адаптиран вез Нотре Дам де Париз од Иго, по име Есмералда? За жал неможев да отидам.
Карти за Животот е прекрасен, не можат да се најдат за жива глава. Добро е што има заинтереаираност, али мајкуму стара, сакам и јас да ја гледам пpeтставава.
Уживај во неа се надевам дека ќе ти се допадне.Поздрави ми ја Николина Кујача прекрасно ми го глумеше ликот на Маша