Не сум ја гледала Женска гардероба, но за Стјуардеси можам да кажам дека е многу добра, ја препорачувам.
Само половично е точен коментарот. Еве јас сакам да одам еднаш неделно на театар/опера/балет, ама 500 денари за само една претстава во МНТ? На овој стандард еднаш месечно ако одам сум среќен. Знам многу луге кои имаат уметнички души и се љубители на театарот, ама ни на крај памет не им е во план да одат ни еднаш месечно, едноставно многу е за наш стандард... И така згаснуваат уметничките души и се репрограмираат во балкански медиокритети за да можат да преживеат. Кога би имале плата од барем 65 000 денари, е тогаш ке можам на многу познаници да им предложам да се едуцираат уметнички и дури тогаш со нив ке разговарам за уметност, литература, музика, идеи, наместо трач рубрика.
Дали сега бил некој да ги гледа новите претстави од МНТ или комедија и да каже пепорака за претстава што ќе ве насмее од срце
Јас ја гледав кец на дестка,убава глума имаше беше смешна но мене лично малце и тажна затоа што го претставува нашето дисфукционално општество но добра глума фала ти на препораката
Некој да не има вишок 2карти за во мнт за стенд апот на сашко коцев за на 06.03? Се селам на 8ми а многу сакам да отидам