Јас денес купив чај кирколина и после вечерата се напив кај 8 негде и еве се уште не сум пошла во веце и + ме боли премногу желудникот ми се чини ке експлодирам
И јас го конзумирав чајов,ама немав некој посебен ефект ни метаболизам ми забрза ништо,изгледа проблемот е во мене,мрзелив метаболизам и организам имам шала настрана ако ви одговара слободно пијте си го,сигурно е дека делува индивидуално
И јас го пиев скоро месец и не видов ама баш никакви резултати.Од тогаш се разочарав со таквите чаеви и сега само зелен пијам.
Има резултати од чајов само ако се пие по 4-5 пати на ден,и на пример во веце ке почнете да одите од третиот ден и тоа по два три пати на ден ,едно пакетче нема да ви помогне,три најмалку ,и ке се видат реезултати,не се откажувајте...
Имам слаб стомак,затоа еднаш пробав и више никогаш толку се исповраќав,се иповраќав,што мислев желудникот ке ми излезе низ устата..уф
И јас од денес почнувам да го пијам. Инаку веќе 2 дена јадам само по 2 јаболка,1 банана,1 шолја зелен чај,1 шолја Кирколина само тоа. Планирам така 21 ден. А имам 58 кила..Што велите ќе има резултати? Поздрав до сите
Јас имав проблем со одење во WC тоа одев 1-2 пати неделно и читајќи тука на форумот си реков ајде ќе купам да пробам сепак нема штета од тоа чај е. Прв ден 2 шољи испив, после 2-3 дена по 1 шоља, резултат, нема да верувате хаха )) не го пиев 8 месеци ама редовно во WC по 3-4 пати и тоа сега покрај празници пак малце имав проблеми си испив 1 шоља само и еве мислам повеќе ми е страв да пијам ќе заглавам таму Сега читам кај некој нема ефект.. се зависи од организмот. Како и што секоја диета не одговара на секој..
Го има по аптеки и поголемите маркети како Тинекс и Веро...чини околу 75-80 денари Е сега значи девојки го пијам чајот 3 дена и не забележав разлика во одењето во вц( по голема потреба) читав коментари секаде пишуваат сите дека при првата шоља останувале во вц а јас никако
Го имам користено чајот и е многу ефикасен во комбинација со кардио вежби и нормален режим на исхрана.Јас чајот го конзумирав некогаш двапати,а некогаш и по еднаш и пак велам со комбинација на горенаведените имаше резултат. Лоша страна:Нема да се одвоите од купатилото,значи многу е лош по таа страна. Инаку Рама^Не мора да значи тоа (по голема потреба ),мене ми се нема случено,само многу течност се исфрла.
Јас го користев чајот и воопшто не сум задоволна. Отсекогаш сум сакала да ослабнам имам 60 кг, сакам да сум 56 и отсекогаш сум гледала да слабеам на здрав начин. Кога слушнав за чајот го купив. Но, сепак без да се запотиш ништо не правиш, џабе е се. Го пиев 2 недели и одев често во WC и внимавав на исхраната, малку покажа резултат. Но, кога го прекинав бидејќи цело време одев во WC и тоа не ми изгледаше нормално, верувајте не можев да одам во WC. Два, три дена не можев да се испразнам, храната ми беше натрупана во стомакот и имав многу болки. Можеби е до метаболизмот, кај секого е различно. Мајката му е само здрава исхрана, мнооогу вода и малку активност.
Zdravo devojki, pred nekolki godini si go koritev onoj kirkolina caj sto bese kako ovosen i nemav nikakvi rezultati, sega edna drugarka mi go pofali mnogu onoj drugiot kirkolina sto e bas za slabenje znaci ima co kutijata slika so devojka... Dali nekoj ima uskustvo so ova i kako da ko koristam ?
Овој чај го има исто и во Космо две врсти е кирколина егзотик и кирколина класик и јас го имам користено и има доста ефект зависи кај секој организам е различно..само од искуство ви кажувам ако планирате да искачате било каде од дома немојте да го пиете зошто ке зажалите стално те тера у WC неможеш да се воздржиш.
Немојте да пиете чаеви и апчиња за слабеење, ќе ви се поремети метаболизмот и после нема да можете да одите во веце без нив. Ќе ви се успори варењето кога ќе престанете да ги пиете и ќе има контраефект. Ова ви го кажувам најдобро намерно.
Па хмм кај мене резултатие и се беше ок и сега немам никакви последици инаку една моја пријателка од кога почна да го пие мислам дека и створи премногу проблем со желудникот околу недела дена го пиеше сега веке не
Ке можи некој да ми каже кирколина класик за што е ? Бидејќи сега од тука дознав дека има повеќе видови ... ... Фала