повратна карта повеќе од 400ден не е со такси повеќе од 60-80 ден нема да те чини имаш број 1555-баше такси,друг број не ми текина сега овај е најлесен за памтење
Една информација каде се наоѓа улицата Рудничка Б.Б каде се наоѓа и колку е одалечена од магистралниот пат охрид - скопје...???....Дали е во центар....???
Ќе си умрам од мака вчера што не можев да присуствувам на Калефестот. Но тоа е...идната година нема пропуштање
Во еден правец е 200ден. а повратна 300ден. А мислам дека во 12.30 и во 13.30 има комбе/автобус. Спојлер ова од пп за кичево
Девојки ,да ве прашам, каде можам да најдам нешто за прикривање на црвенилото на лицето? Коректор,нешто,подлога и отприлика колку се движат цените? Благодарам однапред.
Како ви излгеда годинава програмава за Калефест ? Јас мислам дека редно е да сменат малце,секоја година само ДЈ,мислам дека треба нешто да има бендови ете на пример рок бендови ова она,ако ништо повеќе можат да ги викнат барем Кичевскиве бендови,али што е тука е. Патем ме интересира дали некој знае колку е карта? Бидејќи никаде не пишува?
Здраво сакам да прашам некој салон за депилирање во Кичево и бројче да ми дадете ако имате п.с дали знајте кај кампус имало некој салон од депилаторката броој?
Немам број,ама одма ти е во зградата козметичкиот салон. Инаку девојката да не правам реклама,ама стварно добро депилира. Значи во кафеавата зграда што е,одма спроти маркетот. Ќе се снајдеш.
I mene me interesira za devojkata so depilira kaj kampus deneska pominav od tuka no ne zabelezav nikade takov salon vo taa okolina ako moze br ili tocna lokacija
@ar.ik како што пиша девојчето, кафеавата зграда кај Кампус. На прв спрат е од лева страна, прозорите и се шарени. Кога ќе влезеш по скалите е од лева страна првиот стан.
ајде кичевчанки активирајте се, пишете ми ако знаете -сигурен салон за депилација и чупање, -најубавиот кафич (секако според секоја од фас,затоа што тоа е ствар на вкус) -бутик со нормални цени, затоа што знам дека облеката во помалите градови е прилично поскапа отколку во скопје -некое место каде што има вкусна храна до сега сум била неколку пати во кочево но на неколку саати и ништо не сум видела, значи исто ко да не сум била сега би требало да идам на подолг период таму па мило ќе ми биде ако ми кажете некои од местава за кои ве прашав. Позз