Клемпави уши

Дискусија во 'Лице' започната од magic, 10 декември 2009.

1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833

Може ли да ми кажеш информации каде ја правеше корекцијата и колку пари е?
    Крајно време е и јас да го направам тоа ...позз

2. kate-the-great

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    хмм јас почнав сама да си собирам пари кога ке дособерам ќе им кажам . Како родители ќе викаат ништо не ти фали само измислуваш нешто - но од тоа нема поголема самодоверба . Утре другиден што се вика мајка ќе бидам ќе немам многу време за средување на косата и почесто во репче ќе ја носам а со вакви ушиња нема шанси :( одвај чекам да ја фатам во репче косата убаво ми стои на обликот на лицето ама со ушињата fly in the sky хехехе нема шанси :D

3. kate-the-great

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Има ли некој информаци колку пари е во државната болница во Скопје?
    И дали таа недела после операцијата дури да се вадат конците може да се остане во болницата ?
    Планирам другата година да ја правам операцијата но барам информации каде е најдобро
    На моите уште им немам кажано :(

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^ Кате, прочепкај си во темава, се зборува и за тоа колку чинат операциите. Јас одамна правев операција, така да може некоја од девојкиве кои сега се оперирале евентуално ќе знае да ти каже.
    http://forum.femina.mk/lice/estetska-korekcija-na-usi-t1680/10.html

Патем, да не треба овие две теми некако да се спојат во една? Излишно ми е да има две теми кои го разработуваат истиот проблем. Само мој предлог ;)

5. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    :$ и јас се приклучувам во клубот и моите уши се клапести потоцно едното но се си мислам дека ке ми се смеат сите ако врзам репче :$ и така си живеам со помислата дека сите ме исмеваат :(

6. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Девојки имам 16 години, дали е подобро да правам операција за ушите додека сум малолетна, или подоцна?? стварно сакам да направам, не ми се живее цел живот со вакви уши а препреубаво ми стои собрана коса и ми го истакнува убавото фациче :(
    ??

7. bubuu

bubuu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    Леле се пронајдов себе си во ова ... ја сум иста , никоаш од дома не сум искочила со собрана коса , и увек ми е долга и иам некои форми кај со ке иам поше коса на делот на ушите ....а замисли летоска све со собрани коси , се на одмори у вода ова она косата им е топ ја треба да ја плескам за лице гревови :( инаку за операција и 500денари да е не би се осмелила ууууу неее :( :( :( :(

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како и многу други феминки, така и јас имам клемпави ушиња, ама не ми се големи
    би се одлучила на оперативен зафат, ама неможам да си го дозволам тоа финансиски, можеби во некои подобри времиња :$

9. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Една моја другарка имаше клемпави уши и цела година ги стискаше со лента за коса или со венче .

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Верувам дека можеш :) јас правев пред една недела, 1.700 ден платив

11. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    и помогна тоа или? :?:

12. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Да да , ама не како да правела операција засекогаш да и се стиснат туку само во моментот додека го носи венчето . Не се познаваше дека и се клемпави :)

13. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    epa vaka i jas imav klempavi usinja i ne ja nosev vrzana kosata,ama sobrav hrabrost i si gi operirav i mn sum zadovolna,i sega maka nemam si ja nosam kosata kako sto sakam pa zatoa ic da nemate maka operirajte si gi ic ne e bolno i ke si uzivate vo vasite flizuri :D

[mod-kirilica:ahyjzgxi][/mod-kirilica:ahyjzgxi]

14. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Не ми се клемпави, ама ај пусти комлекси. Така си се осеќам.
    Ќе ја врзеш косата, една лента за коса тенка црна или некоја ептен штосна и заршена работа што се секираш толку па тоа може лесно да се среди :D

15. BlueEyess

BlueEyess Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    26

lele fala ti mnogu AlicaInWonderland ama kaj ja napravi operacijata ako ne ti e teshhko i eden link te molam :$ :$ se iskompleksirav na drugarka mi i kazav a koga edno drugo devojchhe se zaleshhe za usite na koi niso ne im fali ona i kaza "ti nemoj da se sekiras samo vidi i gi na nea" i pokaza nakaj mene kako samo od toa use tolku sram so mi bese od niv kompleksot si se proshiri ;( ;(

16. ive.ive

ive.ive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    13

Дај и мене ако сакаш прати ми во порака, каде, што и како, баш ме интересира зошто и јас имам клемпави ушиња.Поздрав и фала :)

17. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Абе девојки какви комплекси какви глупости што ви е?
    Моите уши па ко да се прекрасни... Од татко ми наследени машки-какви можат да бидат ама секој ден косата во репче ми е и баш ми е гајле убаво ми е мене...
    Сакајте се какви што се, кога другите ќе видат дека вас тоа не ви смета и не ви е комплекс нема да им "смета" и нив :)

18. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    И јас имам клемпави увциња..сум пробала да ја носам косата врзнана ама се осеќам како секој момент да би полетала.Дефинитивно решив врзна коса само за домче(не е за во јавност) :D

19. Tea2

Tea2 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    И јас го имам истиот проблем и затоа понекогаш луѓето ми се смеат и ме озборуваат околу тоа.Вака е решението: секоја вечер пред спиење ќе земеш една поголема крпа ( ова е од постаро време, да не се смеете, навистина успеа) заврзи ја како да ќе играш мижи баба и легни така ( во зависност колку ти се клемпави ушите) ќе ја ставаш подолго време, а резултатите сами ќе се покажат.

20. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    А малку се подобруваат ушите и негде за една година ке бидат подобри??