Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Клемпави уши

Дискусија во 'Лице' започната од magic, 10 декември 2009.

1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833

Може ли да ми кажеш информации каде ја правеше корекцијата и колку пари е?
    Крајно време е и јас да го направам тоа ...позз

2. kate-the-great

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    хмм јас почнав сама да си собирам пари кога ке дособерам ќе им кажам . Како родители ќе викаат ништо не ти фали само измислуваш нешто - но од тоа нема поголема самодоверба . Утре другиден што се вика мајка ќе бидам ќе немам многу време за средување на косата и почесто во репче ќе ја носам а со вакви ушиња нема шанси :( одвај чекам да ја фатам во репче косата убаво ми стои на обликот на лицето ама со ушињата fly in the sky хехехе нема шанси :D

3. kate-the-great

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Има ли некој информаци колку пари е во државната болница во Скопје?
    И дали таа недела после операцијата дури да се вадат конците може да се остане во болницата ?
    Планирам другата година да ја правам операцијата но барам информации каде е најдобро
    На моите уште им немам кажано :(

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^ Кате, прочепкај си во темава, се зборува и за тоа колку чинат операциите. Јас одамна правев операција, така да може некоја од девојкиве кои сега се оперирале евентуално ќе знае да ти каже.
    http://forum.femina.mk/lice/estetska-korekcija-na-usi-t1680/10.html

Патем, да не треба овие две теми некако да се спојат во една? Излишно ми е да има две теми кои го разработуваат истиот проблем. Само мој предлог ;)

5. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    :$ и јас се приклучувам во клубот и моите уши се клапести потоцно едното но се си мислам дека ке ми се смеат сите ако врзам репче :$ и така си живеам со помислата дека сите ме исмеваат :(

6. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880
    Девојки имам 16 години, дали е подобро да правам операција за ушите додека сум малолетна, или подоцна?? стварно сакам да направам, не ми се живее цел живот со вакви уши а препреубаво ми стои собрана коса и ми го истакнува убавото фациче :(
    ??

7. bubuu

bubuu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    Леле се пронајдов себе си во ова ... ја сум иста , никоаш од дома не сум искочила со собрана коса , и увек ми е долга и иам некои форми кај со ке иам поше коса на делот на ушите ....а замисли летоска све со собрани коси , се на одмори у вода ова она косата им е топ ја треба да ја плескам за лице гревови :( инаку за операција и 500денари да е не би се осмелила ууууу неее :( :( :( :(

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како и многу други феминки, така и јас имам клемпави ушиња, ама не ми се големи
    би се одлучила на оперативен зафат, ама неможам да си го дозволам тоа финансиски, можеби во некои подобри времиња :$

9. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Една моја другарка имаше клемпави уши и цела година ги стискаше со лента за коса или со венче .

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Верувам дека можеш :) јас правев пред една недела, 1.700 ден платив

11. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    и помогна тоа или? :?:

12. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Да да , ама не како да правела операција засекогаш да и се стиснат туку само во моментот додека го носи венчето . Не се познаваше дека и се клемпави :)

13. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    epa vaka i jas imav klempavi usinja i ne ja nosev vrzana kosata,ama sobrav hrabrost i si gi operirav i mn sum zadovolna,i sega maka nemam si ja nosam kosata kako sto sakam pa zatoa ic da nemate maka operirajte si gi ic ne e bolno i ke si uzivate vo vasite flizuri :D

[mod-kirilica:ahyjzgxi][/mod-kirilica:ahyjzgxi]

14. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Не ми се клемпави, ама ај пусти комлекси. Така си се осеќам.
    Ќе ја врзеш косата, една лента за коса тенка црна или некоја ептен штосна и заршена работа што се секираш толку па тоа може лесно да се среди :D

15. BlueEyess

BlueEyess Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    26

lele fala ti mnogu AlicaInWonderland ama kaj ja napravi operacijata ako ne ti e teshhko i eden link te molam :$ :$ se iskompleksirav na drugarka mi i kazav a koga edno drugo devojchhe se zaleshhe za usite na koi niso ne im fali ona i kaza "ti nemoj da se sekiras samo vidi i gi na nea" i pokaza nakaj mene kako samo od toa use tolku sram so mi bese od niv kompleksot si se proshiri ;( ;(

16. ive.ive

ive.ive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    13

Дај и мене ако сакаш прати ми во порака, каде, што и како, баш ме интересира зошто и јас имам клемпави ушиња.Поздрав и фала :)

17. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Абе девојки какви комплекси какви глупости што ви е?
    Моите уши па ко да се прекрасни... Од татко ми наследени машки-какви можат да бидат ама секој ден косата во репче ми е и баш ми е гајле убаво ми е мене...
    Сакајте се какви што се, кога другите ќе видат дека вас тоа не ви смета и не ви е комплекс нема да им "смета" и нив :)

18. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    И јас имам клемпави увциња..сум пробала да ја носам косата врзнана ама се осеќам како секој момент да би полетала.Дефинитивно решив врзна коса само за домче(не е за во јавност) :D

19. Tea2

Tea2 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    И јас го имам истиот проблем и затоа понекогаш луѓето ми се смеат и ме озборуваат околу тоа.Вака е решението: секоја вечер пред спиење ќе земеш една поголема крпа ( ова е од постаро време, да не се смеете, навистина успеа) заврзи ја како да ќе играш мижи баба и легни така ( во зависност колку ти се клемпави ушите) ќе ја ставаш подолго време, а резултатите сами ќе се покажат.

20. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    А малку се подобруваат ушите и негде за една година ке бидат подобри??