Ако некој филм заслужува тема, мислам дека овој би бил тој филм. Незнам како досега нема отворено тема за него Маестрално дело, кој гледал знае. Приказната повеќе од позната, но сепак како и додека ја читав книгата така и додека го гледав филмов имав излив на емоции, тага, среќа, збунетост, возбуда се во едно. Предобра глума, предобра актерска екипа а уште подобра музика сето тоа склопено во едно дава совршен филм кој мислам дека никој нема да остави рамнодушен. Нека не ве лажат тие два ипол и нешто сати, времето нема ни да го осетите, Доколку го немате изгледано филмов, веднаш ама баш веднаш да го изгледате, нема да се покаете!!!
Има ли торент за симнување на пајратбеј? Mи се допаѓа изборот на актери, па штом и Аманда е тука - морам да го гледам.
http://kat.ph/les-miserables-2013-dvdsc ... 75790.html Еве линк од торент, малку е поголем 2.31 ГБ е ама снимката е одлична а и нема да зажалите ако го симните
јас па го гледав и очекував нешто WAAAA и не ми беше, а додека ја читав книгата буквално плачев, омилена книга ми е на сите времиња, а филмот не. секој вкус не е ист
Кога би бирала книга или филм, секако дека би се одлучила за првото. Книга си е КНИГА, без компромиси! Меѓутоа, на филмот му давам 9,5/10pts бидејќи многу добро е доловена самата содржина на „напишаното“. Како книгата, така и филмов ме остави без зборови. Буквално. Оние 0,5поени ги одземав бидејќи ништо не е совршено.