Најдобри и докажани буџет инвертери Вивакс Аери, Хајсенс Енерџи Плус, Хаиер Тундра. За поскапи Тошиба, Даикин, Мицубиши.
Koj gi izmisli ovie klimi ? Opsto za site ....ok imas vakva onkava marka ,cena i sl.ama mrznela na mraz vo zima ...pa zatoa i ja kupivme najveke ,i smetalo magla ...ok i toa da berime gajle ,da nema smog nadvor na sred zima ,doplnitelno da stavame greaci ,a snema struja misli mu ja ...ko ke e defrost isto kamen v soba ...dajte gi sporinjata na drva ,zemete si klimi,ah leleeee, koe SHIT od aparat
Здраво дали знаете која е подобра gree charmo arctic pro 2 5,5 ili gree fairy premium 5,5 ni treba za 50 kvadrati stan
Па не е стара климата, ама еднаш месечно надворешните филтри треба да се чистат, а внатрешниот еднаш годишно. Чисти ја редовно оти се резервоар на микроорганизми кои предизвикуваат сериозни респираторни заболувања. Таложењето на прашина, нечистотии и микроорганизми може да бидат причина за таква непријата миризба кога е вклучена климата.
Обавезно годишен сервис Прскат со антибактериско средство Не си играјте ке фатите некоја бактерија обавезно хемиско чистење
Abe lujge site so prashav vo prilep i poiskusni prv pat slusale za ova, haha. A ova hemiskovo e perenje na klimata taka? Samo eden covek najdov so "peri" klima..
Монтерите на клими, најчесто и чистат клими, не бараш некое „специјално“ хемиско чистење, туку едноставно редовно едногодишно чистење на клима, има и на алиекспрес сетови за чистење доколку сакаш и сам да си ја чистиш...
Абер неам како се чисти ќе си платам човек најдов еден, ама ме зачудија овие поискусни луѓе што ги сметам не ги чистеле климиве и не знаеле што е ова хемиско чистење.
Јас скоро 3 години ја немав исчистено (оти никој не ми кажа дека треба), и практично кога дојде сервисер, со мои очи видов дека беше полна ѓубре, а ефикасноста и јачината и беше можеби двојно послаба пред да се исчисти.