Здраво,ве молам за искуства за клима 5.5 која е задоволителна за греење на соба од 35квадрати во куќа со пвц дограма плоча и горе и долу, малтарија без некоја посебна изолација Се двоумам помеѓу овие 3модели,но читам дека од гри има задоволни па предложете ми и вие од кој модел Во моментов имам 3.5 вивакс acp-12ch35auji/i за ладење и за меѓу сезона е одлична но за греење цела сезона не ми е пробана но сметам дека не е задоволителна па би ја преместила за во детска. Ви благодарам
И јас повеќе сум за грее ама гледав и повеќе модели,овој некако најприступачен ми дојде.Затоа реков да прашам дали овој или друг модел на грее да барам
Јас ја имам Грее фери премиум ама 3.5 и сме презадоволни. Прва година се греевме на климата и можам да кажам дека е раат. Не троши, тивка, премногу топли. Секоја препорака. Во врска со Вивакс јас лично немам искуство, ама мои блиски ја имаат и се презадоволни.
Здраво,побарав пред некое време мислење за греење со клима измеѓу вивакс и грее.Се одлучив за грее,е сега барам мислење за овие два модели.Во салон појдов за да купам фери премиум па таму ми ја кажаа оваа нискава.Рекоја дека за греење би била позадоволна. Ве молам за искуства,дали ја има некој и како е задоволен и воопшто помеѓу двете мислења.