Аааа убав. А како се мести, не гледам ни одозгора ни од страна И викаш поквалитетен е од оние онлајн?
Здраво да прашам некој што повеќе разбира, клима нео купивме пред 3 месеци и супер сме задоволни, но сега кога стана ладно бидејќи сме со мало дете ја исклучиме и на 26 степени станот ни го прави камен ладен особено ноќе. И сега проблемот е што секое сабајле сама се пушта, не знам ни како е тоа можно ама сама се пушта, треба да ја исклучам од штек за да не се уклучи. Фала ви на одговорот.
Провери на далечинското да не имате несвесно ставено тајмер кога да се уклучува сама во одредено време.
Nemame, sekoe utro sama se uklucuva ja isklucuvame koga kje vratime od rabota, sleenoto utro pak isto.
Сакам да купам инвертер Вивакс ама нема во продажниве салони во градов. Има некој искуство со онлајн купување, дали се е во ред со доставата и дали доаѓаат и монтажери или треба башка да барам?
Колку од прилика е сметката за струја? Сакам да земеме за зимава инвентер, до сега се топлевме со панел околу 4-5 сати дали дува,а сметката околу 5000 иде