Р дизајн некоја беше мислам стаклена сива зедов, интересна е ,ама за греење не ја бидува а ја платив солено..
Вие што имате купено клими од клими.мк . Добро, дали дојдоа да ви направат годишен сервис? 3 пати се јавив, ќе дојдеме и ги нема. Ајде сега веќе топли денови идат ама за следна грејна сезона мора. Филтер на 2 недели чистам, ама друго како би исчистила?
Dr nikako ne bi icistela osven da dojdat od tie sto si imaat privatno za cistenje klimi ,im zvonis za koj den 1500-2000 cena i toa e toa
Шо клима имаш? Ѕвони им и гледај стварно секоја година да идат Ем ја чистат а ако е грее и продожуват гаранција Друг освен нив да не ја чепнал оти непризнаваат гаранција после ако се случи нешто
Незнам ич не памтам ја се мислам 900 ми наплатија годишен а 2000 хемиско Хемиското е толку одсекогаш Ама продиши климата 9та зима и е
Грее фери премиум имам. Веќе досадна се осеќам. Ќе дојдеме госпоѓо, ќе дојдеме. Спомнав гаранцијата дали ќе ми ја продолжат дека кога ја купив ми рекоа да се јавам пред тоа датум. Се јавив, ги нема. Уште неколку пати од тогаш ѕвонам, ги нема. Ама важно ме убедуваат преку телефон дека ќе ми се продолжи гаранцијата, иако помина датумот де.
Ке продолжат гаранција Еднаш така каснеа и кај мене и ми пишаа од лани кога дошле шосле 1 година демек дошле
Дали некој од вас има некоја метална украсна кутија на надворешниот дел од климата. Пред некое време гледав на некоја страна сега не можам да ја најдам. А многу ми смета (на изглед) вака што ми штрчи на тераса па се мислам што да ставам. Ако имате некоја идеја или нешто што сте ставиле предложете.