Татко ми сака да купи инвертер клима за дневна, а потребно ни е за затоплување на дневна и детска. Сакам да ве прашам дали е подобро да купиме една појака клима 5w и со неа да ги грееме двете простории или да земеме две 3.5w посебно за дневна посебно за детска?
Комшијата карши мене има две клими 3.5. Една во дневна, а другата во спална. Задоволен е. Ние дома имаме една. Исто 3.5.
да нема еуровент муабетот ми е штом нема да се грее нема потрена од скапа клима и поефтините ке и завршат работа
Veke inverterite ne se tolku skapi, za 18k se naoga najevtin inverter, a sekako ke bide podobar od obicna klima za 12000
советот беше за амбер грее амбер провери колку е затоа реков штом не се грее на неа зиморо нема потреба од толку скапа клима инвертер умаш и од 15 .000 колку ке те топле е прашањето
Јас имам Gree Amber 3,5 kw и топлам 70м2 за многу малку пари, и тоа ја пуштам во октомври а ја гасам у април
Тоа е важно. Да не си помисли некој дека со Тошиба 3.5 ќе грее куќа 100м2 На ни кажаа 3.5 до 40м2 максимум