1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Клиники и цени за абортус

Дискусија во 'Бременост' започната од Pocahontask, 17 април 2013.

1. sweetygirl56

sweetygirl56 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    21
    И после првиот спонтан направив испитувања, на вагинален брис се покажа дека имам ешерихија но на уринокултура немав ништо... направив и тромбофилија.
    Бидејќи после првиот спонтан останав веднаш бремена , во 5 недела пиев цефалексин и матичната ми даде да пијам аспирин па кога ќе има и срцева реакција да почнам да се боцкам.. Но добив и три сакуси но во ниту еден немаше ембрион..
    Прашањето ми е дали вие од сам почеток со позитивен тест почнавте веднаш со боцкање или чекавте срцева реакција? И за што се тие метил...? И после колку време од третата киретажа останавте повторно?
    И дали од искуство знаете кои други испитувања да ги направам?

2. Strawberry99

Strawberry99 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2024
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    11
    Здраво. Сакав да прашам за киретажа, дали целосно те успиваат или постои друга опција? Многу сум исплашена од целосна анастејзија

3. Srna1989

Srna1989 Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2024
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    17
    Здраво, ве молам за искуство. Минатата недела имав абортус со киретажа. Не крварев воопшто , денес после 7 дена почнав да крварам. Дали е нормално ? Докторката ми кажа после 3-4 недели може да очекувам нареден циклус , значи не е тоа ...ви благодарам на одговорите.

4. Sss26

Sss26 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2025
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    39
    Мислам дека се крвари првите денови само, за циклус е рано. Најубаво консултирај се со докторката