Eci 85, Wanna be mum, и уште некоја ако ја заборјв извинете кажете ми како сте??? Има нешто ново??? Ајде израдувајте ме, да ми дајте надеж и мене ...и влечете нога двете овојјј патттт среќноооо
Чекам Еци тест да направи веќе редно е ајде доста е чекање Јас треба понеделник да (не)добијам Бев се распрашував за инсеминација со следнава доза кломифен да направам и ќе правам најверојатно, па ќе видиме! Се што постои да си испробаме Ти како си ? Го испи кломифенот? ајде ти израдувајне со повеќе фоликули
lasica88...wanna.be.mum еве ме и мене уште нема ништо на баба рога не и се иде после ке одам да купам тест па да видиме што ке излезе....
ако добро се сеќавам имаш напишано дека го прекина утрогестанот минатиот викенд ? после прекинот треба да дојди по 2-3 дена ама има поминато повеќе од тоа!!! ајде купувај тест чекамеее
И јас исто како и Wanna.be.mum чекам понеделник да не добијам....среќно на сите...ајде eci85 што направи ти?ајде не сме трпеливи....
Еци каде си што направи, ајде кажувај што направи , денес отворив фемина само за да видам некоја новост од тебе, не држиш во неизвесност,ајдееееееееее прави тест поздрав
Мислам дека ти утрогестанот го допи минатиот викенд (ако не се лажам), ако касни од него ке ти касни 2-3 дена мене така ми беше од утрогестанот, ти кажвам од лично искуство Е сега, ако е индивидуално тоа не знам. Јас мислам дека ти треба да направиш тест затоа што мислам дека ке има ново кај тебе овој месец ајде прави тесттт чекаме ситеее да не издрадувашш
Дај Боже да добиете после 9 месеци најискрено ви посакувам затоа што знам точно низ каков период врвите и вие, а и јас Да го допив пред два дена, и мат. ми рече да одам на мерење на фоликули на 13 ден, е сега ке видиме Господ на помош да ни е на сите нас , да се израдуваме и ние.
ајде, со среќа, јас овиј месец ќе паузирам, мислам ќе се обидеме природно, без кломифем, иако мислам дека шансите се минимални, да не речам никакви, и после тоа пак кломифен и 2ра инсеминација.. ајде останувајте бремени и влечете нога
devojki da vi kazam nesto gjabe vi e klomifen ako imate pokacen prolaktin ,,i ako imate pokacen prolaktin pijajte dostineks da ne bea apcinjata nemase sea da sum vo peti mesec bremenost posle sest godini a bev pretxodno na iseminacija neuspena bese poslusajte me dusic4ki so sreka neka vie
а како се испитува пролактинот? Јас правев хормонски испитувања и се беше во ред... де објасни ако сакаш, ти како дозна дека ти е покачен?
жалам, ајде повеќе среќа наредниот месец, мене ми дојде вчера, некни вечер имав бледо кафеав исцедок, вчера имав нормално, денес го снемува... утре ќе сум на секојдневна многу малку ми трае, ама доаѓа, на жал
volsebna и мене многу кратко ми трае 3 дена максимум и си се прашувам дали е тоа поради малиот број на фоликули Зошто кога примав кломифен и имав 5 фоликули- тој месец имав пообилна, а без стимулација имам 1 фол голем само баш сакам д-р да го прашам и за тоа ти што мислиш??? мелек баш ми е жал ама главата горе и нареден месец со успех
здраво феминки мои... ме немаше вчера да ви пишам имавме свадба во роднини и небев на нет...и да не ве држам во неизвесност и после 6 дена доцнење но баба рога денес пристигна и тоа уште синока имав малку кафеаво на секојдневната и еве и денес е така густо и темно и незнам веке што да мислам ми иде глава во ѕид ама што е тоа е како Господ никој не е,утре одам кај д-р да видам она што ке каже ве сите и дај боже барем некоја од вас што чекате да повлече нога и да ми го разубави денот со 2 цртки- ве сакам ситееее
драга gjul ајде кажи ни на сите како се испитува тој пролактин ке одам утре и ке ја прашам д-р за ова да знаеш,доста веке се расправаме со вештерката
Нема да губиме надеж во никој случај само главата крената и напред оваа нема да дојди кај ниедна од нас наредниот месец имам некое претчуство, дека сите наредниов месец ке пишиме тука дека имаме две сртичкии а јас појма немам како се испитува овој пролактинов ??? од кај излезе сега па тојј, уште тој ми фалеше за испитување....нека кажи некоја ве молам како се испитува и да го испитаме , па можеби тој е малерот
јас дознав преку xормонски испитуванја ги праев во дрзавна на гинекологолија во соба бр 29 таму се испитува стерилитет инаку исто така приметив на градите како ми се собира бел слуз како млеко кој мирисасе одвратно кога ке ја стиснев пупката и болесе и преголема влакнатост по лицето козата ми се појави болки во јајниците а не бев преладена и немав фоликули пиев и кломифен ама за гјабе ама за срека по на интернет ги открив апцинјата dostineks го процитав упатсвото и се консултирав со докторката која ме лецесе приватно и таа ми ги дозирасе ианку пролактинот ми варирасе првиот пат 67,6 пак 34,8 па 27,2 и пак 30/и несто и поцнав да ги пијам едно апце бесе 300 денари го делев на половина и го пијев два пати неделно и испив една доза и кога другиот месец не ми ни дојде циклусот по сест години дознав дека сум бремена ке станам мама незнаете колку бев избезумена затоа бидете упорни и едно несто совет од мене и верувајте успева практикувајте да имате сексуални односи само за викенд или два пати во неделата засто ако апстинирате подолго време од сеks се зголемува бројноста на сперматозоидите кај мазот и кај зената има подобра овулација и опустете се верувајте знам од искуство дури исеминацијата во фебруар годинава не ми бесе успесна и на крајот после велигден дознав дека ке станам мајка само џрабро и прасајте се со ве интересира поздрав мили4ки