Рано ми изгледа една недела пред не-добивање да имаш такви симптоми на бременост ама од кај да знам допрва треба да осетам Притисокот мери го мене кога ми е низок или ми се доближани имам лошење и втртоглавици пиеше месецов терапија или пробувате без ништо?
срце пиев кломифен.....ама и јас незз шо е работата....знам дека е рано за симтоми...ете и денес нема симтом за идење на циклусот....незз шо шо да мислам....ќе чекам сега до 10 па ќе напрам тест...ако дојди одам на проодност на канали..а да те прашам ти кај праеше проодност на канали?кај русе во ординација или на болница?позз
Во Плодност испитував се лани и проодност и хормони и спермограм таму правевме матичните неправат ХСГ само на болница приватна или државна
Здраво девојки како сте? Да не има ново кај некоја од вас? Мене ме „снема“ некое време од форумов, имав некои дом.проблеми, и си реков да не ве замарам и вас со моите проблеми, но сега се е во ред фала му на Господ Да ви кажам вчера бев кај матичната на преглед ми каснеше 5 дена, (знаете дека претходниов месец пиев Кломифен) и не ми се веруваше во тоа што го слушнав од неа и тоа што го видов на ехото БРЕМЕНА СУМ конечнооооо Дај Боже и кај вас да ви се врати за најбрзо време да ве „удри“ гром од ведро небо како мене вчера Минатиот пак ви реков дека ке ви кажам ако имам позитивен резултат кај која д-рка одам па ако сакате можете да одите и вие затоа што таа навистина знае како психички да ја опушти (што е најважно) нејзината пациентка. Таа се вика Мирјана нејзината ординација се вика Св.Ана и се наоѓа во Бизнис центарот во Битола. Кога го допив Кломифенот не ми стави Прегнил фоликулите сами пукнаа. И првиот пат одев кај неа кога останав бремена, останав на истиот начин како сега само Кломифен и ништо друго. Ако сакате одете и вие кај неа за преглед зема по 500 денари. Јас не се ни надевав дека ке останам бремена бев спремна да одам на инсеминација но Господ е голем! Извинете на долгиов пост и дај Боже да се израдувате и вие со позитивни резлултати и да ја осетите оваа радост
Lele kolku ubava vest...so les da ti bide bremenosta.,,,.da te prasam kade se naoga biznis centarot??pozz
Бравоооо ласица88 следев цело време дали ке напишеш нешто ново и оппп еве...со најјјјубавите вести за денес,ми го разубави денот ти посакувам со лесно да си ја износиш бременоста,и јас овој месец бев само на кломифен и ке чекам резултати оваа недела да недојди баба рога,инаку последната менс.ми каснеше 6 дена па ми дојде но јас мислам дека тоа беше од утрогестанот,но како и да е влечи нога да славиме заедно
Ласица 88, честитки за бременоста!!! јас пак ќе пијам кломифен, по 2, наутро и навечер, па ќе видиме колку фоликили ќе излезат и дали ќе се оплодат! кога сме кај кломифенот, оние кои планираат да го пијат нека си го набават со време, бидејќи го нема, јас вчера 20 аптеки поминав едвај го најдов, бил дефицитарен , немало од каде да го набават...чисто да си знаете
Fala Daj boze i tebe da ti se vrati za brzo vreme da se izraduvas . Inaku biznis centarot se naoga nad selskata avtobuska , na ul.Zikica Jovanovic Spanac, do ribarnica Delfin. I NA SITE VI BLAGODARAM ZA CISTITKITE DAJ BOZE DA VI SE VRATI I KAJ VAS ZA NAJBRZO VREME. Ako treba nesto slobodno pisete so zadovolstvo ke vi pomognam [mod-kirilica:3my1k6w4][/mod-kirilica:3my1k6w4]
Feminki mene ete ne mi dojde....trebase na 9 ....osven klomifen nisto drugo ni inekcii ni nisto pa da mi kasni....nezz za test se plasam
Трети месец-кломифен...но по се изгледа ке ми дојде баба рога на гости така осекам тежок бил овој пат до бебуш
ајде зазарско со срека,барем ти израдувај не...мене ми останува да чекам следен месец сега откако ке ми заврши незнам дали да одам да испитам проодност...хормони...д-р ми вели не е многу 1година но мене ми се чини како да е цела вечност ова
Еци мој најискрен совет ДА за испитување хормони и проодност, јас незнаев дека пиеш кломифен а тоа не ти е испитано до сега ќе те карав 1 год не многу ама пиеш хормони а хормони не ти се испитани тоа не е ок, а мажот ти спермограм има? Мила моја да си испиташ се и ќе знаеш што понатаму
Чул те Господ Еци. Еци обавезно да ги направиш сите испитувања, барем ќе знаеш во што е проблемот и да знаеш што да лекуваш, но немора да значи и дека има некаков проблем, како што е случајот кај нас со двајцата се е во ред но сепак бременост нема, како што ми рече една докторка проблем нема и бременост нема . Сепак провериси не троши си ги за џабе јајце клетките Овој месец Господ да ги израдува сите што чекаат, поздрав
девојки мене ете ми дојде пак то е...ептен сум разочарана....сега ќе одам на проодност..на канали...кажете ми кој ден треба?позз
И јас треба да испитам проодност но немам појма ништо кога треба да го направам тоа,нека ни одговори некоја феминка
Проодност на канали се испитува од 8ми-12ден, важно е крварењето сосема да е прекинато- ни капка Мене кратко ми трае циклусот па на 7ми ден правев