Ne visok mi e sega pocnav so terapija za prolaktinot go prasvam ginikologot mozam da zeam apcina va da ostanam i mi dade ama nekako se dvoumam
Zdravo ! !!!! Ako ima nekoj.)) Da si kazam I jas za klomifinot . denes mi e prv mesec t.e.tret den od terapijata,so toa sto jas pijam ednas dnevno po 2 apcinja.do Sega ne procitav nekoja da ja primala na ovoj nacin terapijata Ali ne e bitno valjda doktorkava znae Se nadevam deka ke bide uspesno pa da Se ispofalam ovde.))
Daj boze I kaj mene taka.samo pcelka jas dvete apcinja oddednas gi pijam pa toa malce me zacudi bidejki nitu Edna zenicka ne gi piela na istiot nacin.
ајде мила ќе биде се како што треба! Позитивниот став и вербата дополнително влијаст позитивно. Те чекам со убави вести
Здраво и од мене... И јас почнав со кломифен 2х1 утре ми е 2ден од терапија се надевам дека ќе биде успешно и ќе има убави здрави фоликули кога ќе отидам на 23ти Ви посакувам среќа на сите и што побрзо да си видиме || линии и срценце во мешето
Bebullee nie Bebulleee Nie dvete sme samo 1 den razlika . jas na 22 sum na merenje folikuli Ajde se nadevam deka I kaj dvete ke bide uspesno. Pa ovde so ubavi vestI )
Denes bev na merenje folikuli.imav po Edna folikula vo dvata jajnika.edniot 19 drugiot 22.doktorkata rece deka goleminata e odlicna mi prepisa estrofen za da mi se zdebeli zidot bidejki se Istencil od klomifenot I utre sum na inekcija za da gi pukneme folikulite.posle 36h od inekcijata obavezno odnosi E taka si pominav jas denes na gynecolog.sega so gospod napred.pa pisete zenicki da ne bidam sama )))
Овој циклус ми е 3 ти по ред како сум стимулирана со кломифен па незнам више кога ке бидне Гледам кај некои успева од одма ама јас не сум тој случај
Кај некои успева ама кај многу не успева. Еве кај мене не успеа. Пиев 2 циклуса, па уште еден со инсеминација, па уште еден со инсеминација и на крај месецот кога паузирав со кломифен останав бремена. Кај секој е различно.
Бев стимулирана со кломифен исто примив и инексија прегнил за прскање на ј.к Денес добив.. Со нови сили одиме следен месец