сабајле бев на фоликулометрија , мереше во петокот еден водечки 16 мм ми рече ќе пукне викендов , ама сабајле вика тој околу 28 мм и уште еден помал 20 мм на десен јајник , а денес сум некаде 13 ден од почеток на циклус , и овој големиот фоликул ме плаши да не не пукне сам , ама не ми спомна ништо за прегнил , а баш мислев ќе ме боцка овој пат.... незнам што да мислам , ми рече само се гледаме ако ти задоцни циклусот за проверка на хцг
Ajjj da cekam do utreeee..i ke vi pisam zasto sve bese ok porasnati folikuki prsnati...da ne ogreee sonce na site so cekame da vidime dve crti
Jas ovaj mesec bev merev folikuli dostignati do 20 pa posle 24 ednometriom dobar kako sto treba ama jas primav 3-pregnil inekci..
Denes bev na pregled..me gledase doktorkata mi kaza ednometriumot e zdebelen ama ne se gleda bremenost mi napravi test izlezs negativen..mi kaza znaci za dobivajne nemas..? Samo folna kiselina da pies i da cekas dali ke dobies..
Dobivam sekogas primer dva tri dena porano..polsedna menstruacija imav 15...da taka mi kaza zdebelen e i rano e ne se gleda ama test negativen i mi kaza pocekaj nekolku dena..sto da mislam Zasto samo omalaksanost imam dr ne osekam
Дали некоја ги пиела од втор до шести ден? Така ми ги препорача гинекологот, а претходнипт пат ги пиев од петти ден. Ваше мислење?
devojki ima uste nekoj koj e na klomifen mesecov da se druzime ..mene mi zavrsija vcera utre sum na pregled pa da vidime
jas bev ovaj mesec i so pregnil inekcii ama kaj mene pokasno prsnaaa folikulite pa trebase da dobijam na 10 ama nemam dobieno ama ne osekam nisto ni da dobijam ni za bremenost osven nekoj grcevi koga legnuvam..pijam dabraston i dostinex tableti mozno e da mi kasni od dabrastonot pa ostanuva da cekam..ajde misli pozitivno
da samo pozitivno.. jas da bev na tvoe mesto kke imav napraveno 5 testa do sega ...sega sum od 1 na doktor da vidam dali rastat folikulite ...izvesti ni so kke bidne mislam ovoj mesec dve crtki kke ima