Ај бе а Habbibi песната никаде не можам да ја најдам,ја имав на цеде,ама целото изгребано ми е. Серјава не е којзнае што.Можеби ке ми билча поинтересна да не сум ја гледала Бразилската.
Неее таман работа не се љутам тоа што сакав да кажам е дека може и ти да си у право јас у последно време ко да немам асална меморија иначе да имаше пред 6-7 години на А1 сега не знам дали за иста серија мислиме таа една што ја гледав се викаше Америка таа Жаде мислам дека се викаше незнам бегаше за накај Америка пробуваше и по граница да помине ама не можеше ја фатија со многу дрги Жени и на крај се бутна у пакет за телевизор и отиде таму и си ја најде среќата у америка иначе и можеби ја давале и Клон и Америка бидејќи Америка беше со Лукас и Жаде. позздав
Не , во ред е мене само така ми се виде дека се лутиш , добро ти изгледа не се сеќаваш на оригиналниот Клон на А1 сите кога бевме "опседнати" со него дека си помалечка , а Америка беше друга серија исто одеше на А1 пред три - четири години и само со Лукас беше а женската не беше Жаде една друга глумица беше , добро не е ни важно , важно е да нема лутење
Го гледам чат пат.И сега нешто не ми е јасно-нели беа двајца браќа близнаци едниот стварно умре или не?Оној клонираниот го знам ама имаше и трет И се мислам дека овие двајца немаше на крајот заедно да останат ако се сеќам убаво или...?Знам дека Жаде ќе се сретнеше со клонираниот-Даниел и ќе мислеше дека е Лукас и чинам така глупо ќе завршеше...ај некоја во спојлер да ни раскаже ако знае Едит-прочитав како ќе заврши сега разјаснете ми ја другата дилема
Порано не баш, еднаш ја гледав, колку да видам какви фаци ги толкуваат улогите. Сепак оригинал си е оригинал. Ама деновиве почнав поредовно, очите на Жаде ми се најубави што сум видела некогаш. Оффтопик, знае некој да ми каже име на тој Алехандро? Многу е згоден. Уште и дупчињата на образите...
ете такааа лутење никако иначе кога ќе размислам подобро да ја имаше и клон на А1 да да сега ми текна важно ние се рабравме
Спојлер Жаде и Лукас ќе останат заедно на крајот.Одамна ја гледав оригиналната верзија на Клон но се сеќавам на поважните работи. А што се однесува до другото прашање Лукас и Диего се близнаци но некаде на почетокот во серијата Диего ќе умре а потоа докторот Албиери без да сака ќе направи клон на Лукас и после 20 години клонот изгледа исто како што изгледал Лукас на 20 години.Тоа е целата приказна нема втор,трет брат .
леле ај ако може некој да ми каже како се викаше облеката што ја носи Жаде кога игра пред 2 саати знаев сеа заборавив има доброволец да ми каже ?
Оригиналот го гледав, не пропуштав епизода и го обожавав. Бев воодушевена од приказната, беше нешто ново и невообичаено. А за оваа сега, па имам фатено неколку епизоди и далеку е од лоша, само што не успева да ми го задржи вниманието така како оригиналот.
Ја гледам серијава, интересна ми е. Жаде ми е многу убава, ама ја претера со онаа портокалевана сенка
да и мене не ми се допаѓа портокаловата сенка на се ја носи иначе серијата е супер ајјј најубав ми е алехандро и наталија е слатка
Еве ја песната http://www.youtube.com/watch?v=VtBkOanXhN0 А на мене оваа песна ми е најубава од Клон http://www.youtube.com/watch?v=fWdL-MhJuMM
почна да ми станува интересна а дали ке ја даваат вечер знае ли некој бид. кошарката по4нува во 20:00 а после неа Кога Лисјата Паѓаат и малечката невеста
^Овие денови кога има кошарка не ја даваат, а другиве денови кога нема од 21:30 негде почнува. http://www.youtube.com/watch?v=GqQZ8FM-YH0 Еве ја, оригинална.
Буквално копија на оригналната бразилската верзија, не ми интресна воопшто, не гледам поента да гледам римајк на серија која не може да се копира и плус знам што буквлано ќе се случи и како ќе заврши! Бледа копија на оригиналот. Само овој лукас е преубав е жими тоа
^ Мене па стариот посекси ми беше. Овој многу залижан е во фризурата Ама затоа па Саид во шпанскава верзија е....