Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Клон (El Clon) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Doberman, 16 април 2011.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ај бе а Habbibi песната никаде не можам да ја најдам,ја имав на цеде,ама целото изгребано ми е.

Серјава не е којзнае што.Можеби ке ми билча поинтересна да не сум ја гледала Бразилската.

2. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Неее таман работа не се љутам тоа што сакав да кажам е дека може и ти да си у право јас у последно време ко да немам асална меморија иначе да имаше пред 6-7 години на А1 сега не знам дали за иста серија мислиме таа една што ја гледав се викаше Америка таа Жаде мислам дека се викаше незнам бегаше за накај Америка пробуваше и по граница да помине ама не можеше ја фатија со многу дрги Жени и на крај се бутна у пакет за телевизор и отиде таму и си ја најде среќата у америка иначе и можеби ја давале и Клон и Америка бидејќи Америка беше со Лукас и Жаде. позздав :)

3. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Не , во ред е мене само така ми се виде дека се лутиш , добро ти изгледа не се сеќаваш на оригиналниот Клон на А1 сите кога бевме "опседнати" со него дека си помалечка :) , а Америка беше друга серија исто одеше на А1 пред три - четири години и само со Лукас беше а женската не беше Жаде една друга глумица беше , добро не е ни важно , важно е да нема лутење :)

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.935
    Допаѓања:
    123.500
    Го гледам чат пат.И сега нешто не ми е јасно-нели беа двајца браќа близнаци едниот стварно умре или не?Оној клонираниот го знам :lol: ама имаше и трет :^) И се мислам дека овие двајца немаше на крајот заедно да останат ако се сеќам убаво или...?Знам дека Жаде ќе се сретнеше со клонираниот-Даниел и ќе мислеше дека е Лукас и чинам така глупо ќе завршеше...ај некоја во спојлер да ни раскаже ако знае
    Едит-прочитав како ќе заврши сега разјаснете ми ја другата дилема :)

5. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Порано не баш, еднаш ја гледав, колку да видам какви фаци ги толкуваат улогите. :D
    Сепак оригинал си е оригинал. :) Ама деновиве почнав поредовно, очите на Жаде ми се најубави што сум видела некогаш. :|
    Оффтопик, знае некој да ми каже име на тој Алехандро? :?: Многу е згоден. :wasntme: Уште и дупчињата на образите... :inlove:

6. Special.Someone

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    ете такааа лутење никако :D иначе кога ќе размислам подобро да ја имаше и клон на А1 да да сега ми текна важно ние се рабравме :)

На softqueen му/ѝ се допаѓа ова.
  7. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878

Алехандро се вика Roberto Manrique ;) :D

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Жаде и Лукас ќе останат заедно на крајот.Одамна ја гледав оригиналната верзија на Клон но се сеќавам на поважните работи.
    А што се однесува до другото прашање Лукас и Диего се близнаци но некаде на почетокот во серијата Диего ќе умре а потоа докторот Албиери без да сака ќе направи клон на Лукас и после 20 години клонот изгледа исто како што изгледал Лукас на 20 години.Тоа е целата приказна нема втор,трет брат :).

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Special.Someone

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    леле ај ако може некој да ми каже како се викаше облеката што ја носи Жаде кога игра пред 2 саати знаев сеа заборавив има доброволец да ми каже ? :)

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Оригиналот го гледав, не пропуштав епизода и го обожавав. :) Бев воодушевена од приказната, беше нешто ново и невообичаено.
    А за оваа сега, па имам фатено неколку епизоди и далеку е од лоша, само што не успева да ми го задржи вниманието така како оригиналот.

11. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
    Ја гледам серијава, интересна ми е. :)

Жаде ми е многу убава, ама ја претера со онаа портокалевана сенка :@

12. andrea1998mk.girl

andrea1998mk.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    да и мене не ми се допаѓа портокаловата сенка на се ја носи иначе серијата е супер ајјј најубав ми е алехандро и наталија е слатка

13. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Еве ја песната

http://www.youtube.com/watch?v=VtBkOanXhN0

А на мене оваа песна ми е најубава од Клон

http://www.youtube.com/watch?v=fWdL-MhJuMM

14. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    навистина а и наталија е слатка :)

15. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    почна да ми станува интересна а дали ке ја даваат вечер знае ли некој бид. кошарката по4нува во 20:00 а после неа Кога Лисјата Паѓаат и малечката невеста

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    ^Овие денови кога има кошарка не ја даваат, а другиве денови кога нема од 21:30 негде почнува.
    http://www.youtube.com/watch?v=GqQZ8FM-YH0
    Еве ја, оригинална.

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Оваа Карла со КА крајно ми иде на живци еј :@ Каква др*љетина е аууууууууууууууу....ццц :x

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Буквално копија на оригналната бразилската верзија, не ми интресна воопшто, не гледам поента да гледам римајк на серија која не може да се копира и плус знам што буквлано ќе се случи и како ќе заврши! Бледа копија на оригиналот. Само овој лукас е преубав е жими тоа :lol:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Мене па стариот посекси ми беше. Овој многу залижан е во фризурата :lol: Ама затоа па Саид во шпанскава верзија е.... :mm: ]:)

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^Море муживе ја вадат серијава инче немаше да праиме муабет! Е да овој Саид, рака давам, уфффф :lol: