Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Клон (El Clon) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Doberman, 16 април 2011.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И мене ми е најубав Алехандро а на Наталија време и е да си ја измие косата.
    Иначе мене Карла ми е најубава од женските ама ликот и е за никаде.

2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Интересна е :)

3. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Неможам да ја смислам серијава, особено таа песната :fubar:

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Бразилската ми беше 100 пати подобра, пред некоја година пак ја гледав на Алсат.
    И пак да јда даваат пак би ја гледала. Чат-пат ја гледам и оваа ма да не е тоа-тоа. Шпанци на шпански јазик говорат некои муслимански термини, кои се универзални а и глупа ми е целата таа реализација на филмов.
    Абре ЖаЏе си е една, ма да и глумицава од Марина е мн.убава. Лукас и Саид се ок.
    Само не ги поднесувам Карла, мајка и ( во бразилската ја запамтив по зборот „ЖЕНЧИ“), на таткото на Лукас таа плавата не знам сега како се вика (баба ми, Бог да ја прости магарица ја викаше), и се моли Наталија барем еднаш да ја замие косата или пак да ја истапира да не личи секоја епизода дека ќе се пржи нешто на нејзината омрсена коса. И на Латифа малата беше незаборавна во бразилската. Не бе, не чини оваа. За тепање време е ок.

Прикачени фајлови:

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Ја гледам,бидејќи не се сеќавам на бразилската,мало бев и интересна ми е :) Саид колку е убав ауу,Жаде е луда што го остава за Лукас :D А девојки баш ме интересира Жаде со кого ќе остане на крајот? Со Лукас или со Даниел?

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Со Лукас останува.

Инаку разбрав дека денес е последната епизода од Клон,вистина е ова? :(

7. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Не е вистина,како што знам вчера не беше последна епизода,ќе си го погледаме уште малку :)

8. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Јас ја гледам серијава многу ми е интересна,и преубав ми е Саид и Сеин ли беше тој со убавите очи? преубави се и двајцата а Лукас е катастрофа :worried: уште многу ли има до крај?

9. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Жаде мислам на крајот дека сама ќе останеше :^)

Инаку Наталија стварно нека ја замие таа косата, уфф како ме нервира, мрсноча невидена е :@
    А Алехандро е прекрасен, грениот, го жалам шо мора да глуме со ова мрсно детенце.

Карла какво тело има, ама ликот на нерви ми оде, се биваше ли толку мизерна да ја направат!

А Лукас, Лукас, немам зборови освен дека грд ми е и мене.

Саид, мажиште право,дојди кај мене пиле, ако Жаде не те сака, батали а :rofl: :lol:

И нема уште мн до крајот :)

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Зеин ќе ја задржи Жаде, нема да ја врати на Саид, а на крај она ќе остане со Лукас.Иначе Кристина ќе го најде Даниел во Мароко и ќ го покаже на сите, и ќе се судат сите ќе викаат различно: Роса дека е дух, Енрике дека е реинкарнација, Кристина дека е на Леонардо дете, Лукас клон дека е и незнам што ќе направат, Алехандро ќе ја остави Наталија зашто многу ќе се дрогира ќе биде со Дијана таа првата женска.

11. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Има уште околу 70 епизоди до крајот ќе си погледаме уште малце :)

Инаку не е лоша ни оваа верзија ама сепак оригинал си е оригинал, ама бидејќи бев мала кога играше бразилскиот и не сеќавам на се, па затоа го гледам овој, ама Саид во шпанскиов е многу поубав од оноа страшилото во бразилскиот.

12. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Ќе се судат, и на крај ДНК ќе покаже дека Даниел е син на Леонардо. Мислам дека ќе и го одземат на Дора. Албиери ќе го осудат. Наталија ќе остане трудна и ќе роди, па со Фернандо ќе отворат клиника за одвикување од дрога, која ќе ја крстат по Паула (пошо оттогаш за неа ништо повеќе нема да слушнат).
    Али ќе ја земе Сораида за 4-та жена. Саид ќе земе уште една жена, а Жаде ќе има право да оди да ја гледа Хатиџа. И на крај Али ќе прифати да се заедно Жаде и Лукас.

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Мене интересна ми е серијава.Не е глеам редовно зошто немам време :) Иначе,не знам како ќе заврши серијава и се како се случува бидејќи кога беше Бразилскиот Клон бев многу мала и ништо не памтам. Иначе да кажам тој Саин многу ептем ми е убав :inlove: ,и Лукас исто т.е повеќе ми се допаѓа како Даниел :) А да сакам да прашам,детето Наталија што ќе го роди од Алехандро ќе биде така? И на крај што ќе се случи со Наталија,Алехандро и бебето...и со Саин и Жаде?

14. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Oд петок Клон ќе се дава само наутро, во 9.30
    Навечер започнуваат Долина на волците и нова турска серија на Сител.

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Абе ајде, не е фер. ;(
    Како ќе ја гледам кога сум прва смена, туу што убаво си ја загледав.
    Еее, мораа Полатон да го пуштат, што не го пуштат него во 9 ипол сабајле, аа? :swear:

16. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Ај ако некоја од девојките е расположена нека ја раскаже вечерашнава епизода. Не бев во можност да ја гледам.. :)

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Е значи стварно се за никаде! Што не почекаа Клон да заврши па да ја стават новата турска серија? Или што не ја стават Малечката невеста или другион индиски насабајле?! Кој ли уште гледа иниски откако сите што гледавме Бандини се заебавме? :fubar: Глупаци!

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Што зар стварно ја тргнаа серијата или го преместија терминот :^) ???
    Е стварно СИТЕЛ го претераа со тие турски и индиски серии,има некој кој сака шпански да гледа ако не се приметиле.

19. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Таа па Малечката невеста колку ме нервира филмов значи, мислев дека тој ќе заврши па ќе почне волците а они во 9 ипол сабајле абе ајде за никаде се, на интернет ќе си ги гледам поарно епизодиве :@

На OnlyGirl1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Па тоа де, и двете индиски шо ги даваат срање во боја, незнам дали освен баба ми некој друг ги гледа тие воопшто па да стојат во тој ударен термин додека една од поасалните серии што моментално ги даваат на телевизијава ќе ја местат насабајле. Морони. Никогаш нема да бидат гледани! Никогаш! Да даде Господ да никне некоја јака ТВ што ќе ги засени па и ова што играат оро додека мачката ја нема да им се скрати! :@

На OnlyGirl1, Monna.Monna, Rubiii и 1 друга личност им се допаѓа ова.