И мене ми е најубав Алехандро а на Наталија време и е да си ја измие косата. Иначе мене Карла ми е најубава од женските ама ликот и е за никаде.
Бразилската ми беше 100 пати подобра, пред некоја година пак ја гледав на Алсат. И пак да јда даваат пак би ја гледала. Чат-пат ја гледам и оваа ма да не е тоа-тоа. Шпанци на шпански јазик говорат некои муслимански термини, кои се универзални а и глупа ми е целата таа реализација на филмов. Абре ЖаЏе си е една, ма да и глумицава од Марина е мн.убава. Лукас и Саид се ок. Само не ги поднесувам Карла, мајка и ( во бразилската ја запамтив по зборот „ЖЕНЧИ“), на таткото на Лукас таа плавата не знам сега како се вика (баба ми, Бог да ја прости магарица ја викаше), и се моли Наталија барем еднаш да ја замие косата или пак да ја истапира да не личи секоја епизода дека ќе се пржи нешто на нејзината омрсена коса. И на Латифа малата беше незаборавна во бразилската. Не бе, не чини оваа. За тепање време е ок.
Ја гледам,бидејќи не се сеќавам на бразилската,мало бев и интересна ми е Саид колку е убав ауу,Жаде е луда што го остава за Лукас А девојки баш ме интересира Жаде со кого ќе остане на крајот? Со Лукас или со Даниел?
Јас ја гледам серијава многу ми е интересна,и преубав ми е Саид и Сеин ли беше тој со убавите очи? преубави се и двајцата а Лукас е катастрофа уште многу ли има до крај?
Жаде мислам на крајот дека сама ќе останеше Инаку Наталија стварно нека ја замие таа косата, уфф како ме нервира, мрсноча невидена е А Алехандро е прекрасен, грениот, го жалам шо мора да глуме со ова мрсно детенце. Карла какво тело има, ама ликот на нерви ми оде, се биваше ли толку мизерна да ја направат! А Лукас, Лукас, немам зборови освен дека грд ми е и мене. Саид, мажиште право,дојди кај мене пиле, ако Жаде не те сака, батали а И нема уште мн до крајот
Спојлер Зеин ќе ја задржи Жаде, нема да ја врати на Саид, а на крај она ќе остане со Лукас.Иначе Кристина ќе го најде Даниел во Мароко и ќ го покаже на сите, и ќе се судат сите ќе викаат различно: Роса дека е дух, Енрике дека е реинкарнација, Кристина дека е на Леонардо дете, Лукас клон дека е и незнам што ќе направат, Алехандро ќе ја остави Наталија зашто многу ќе се дрогира ќе биде со Дијана таа првата женска.
Има уште околу 70 епизоди до крајот ќе си погледаме уште малце Инаку не е лоша ни оваа верзија ама сепак оригинал си е оригинал, ама бидејќи бев мала кога играше бразилскиот и не сеќавам на се, па затоа го гледам овој, ама Саид во шпанскиов е многу поубав од оноа страшилото во бразилскиот.
Спојлер Ќе се судат, и на крај ДНК ќе покаже дека Даниел е син на Леонардо. Мислам дека ќе и го одземат на Дора. Албиери ќе го осудат. Наталија ќе остане трудна и ќе роди, па со Фернандо ќе отворат клиника за одвикување од дрога, која ќе ја крстат по Паула (пошо оттогаш за неа ништо повеќе нема да слушнат). Али ќе ја земе Сораида за 4-та жена. Саид ќе земе уште една жена, а Жаде ќе има право да оди да ја гледа Хатиџа. И на крај Али ќе прифати да се заедно Жаде и Лукас.
Мене интересна ми е серијава.Не е глеам редовно зошто немам време Иначе,не знам како ќе заврши серијава и се како се случува бидејќи кога беше Бразилскиот Клон бев многу мала и ништо не памтам. Иначе да кажам тој Саин многу ептем ми е убав ,и Лукас исто т.е повеќе ми се допаѓа како Даниел А да сакам да прашам,детето Наталија што ќе го роди од Алехандро ќе биде така? И на крај што ќе се случи со Наталија,Алехандро и бебето...и со Саин и Жаде?
Oд петок Клон ќе се дава само наутро, во 9.30 Навечер започнуваат Долина на волците и нова турска серија на Сител.
Абе ајде, не е фер. Како ќе ја гледам кога сум прва смена, туу што убаво си ја загледав. Еее, мораа Полатон да го пуштат, што не го пуштат него во 9 ипол сабајле, аа?
Ај ако некоја од девојките е расположена нека ја раскаже вечерашнава епизода. Не бев во можност да ја гледам..
Е значи стварно се за никаде! Што не почекаа Клон да заврши па да ја стават новата турска серија? Или што не ја стават Малечката невеста или другион индиски насабајле?! Кој ли уште гледа иниски откако сите што гледавме Бандини се заебавме? Глупаци!
Што зар стварно ја тргнаа серијата или го преместија терминот ??? Е стварно СИТЕЛ го претераа со тие турски и индиски серии,има некој кој сака шпански да гледа ако не се приметиле.
Таа па Малечката невеста колку ме нервира филмов значи, мислев дека тој ќе заврши па ќе почне волците а они во 9 ипол сабајле абе ајде за никаде се, на интернет ќе си ги гледам поарно епизодиве
Па тоа де, и двете индиски шо ги даваат срање во боја, незнам дали освен баба ми некој друг ги гледа тие воопшто па да стојат во тој ударен термин додека една од поасалните серии што моментално ги даваат на телевизијава ќе ја местат насабајле. Морони. Никогаш нема да бидат гледани! Никогаш! Да даде Господ да никне некоја јака ТВ што ќе ги засени па и ова што играат оро додека мачката ја нема да им се скрати!