Еј стварно не се фер овие. Баш си ја сакав серијата, и сто пати ми беше поубава отколку оние индиските цигански и турските Ние немаме сител3 и веќе неможам ни да ја гледам.
Девојки ај ако знае некоја од вас која е песната која ја пуштаа кога Жаде се мажеше со Зеин..додека се симнуваше по скалите ја пуштија таа песна. Фала однапред.
Е изгледа Клон ќе си остане навечер на Сител 3 оти ваа малечкава невеста имала уште еден куп епизоди околу 100 и нешто (барем како што ми кажаа) а кај нас плус ги делат на 2 така да..
Од четврток (3 ноември) Клон ќе се емитува премиерно во 14 часот. Репризи ќе има на Сител во 9:30 и на Сител3 во 21:30 часот.
Леле од кога не го имам гледано клон , бидејки го сменија терминот секогаш заборавам да пуштам на сител 3... И кога ќе пуштам веќе е 21:40-45 и нема... А сум 1 смена на училиште 2 недели не го имам гледано Ај нека биде некој љубезен да ми каже што се случувало во минативе епизоди...
Со оглед на тоа дека новите генрации растат со вакви преработки, не е чудо да им се свиѓа повеќе ако не го виделе оригиналот кој е ремек дело за оваа серија. Кој не ги гледал оригиналните Клон, Касандра, Право на љубов, Дивиот ангел , е на тие што не ги гледале ќе им се свиѓаат овие нови верзии.
Го има иначе во 2 саат поручек на Сител, да си знаеш. Иначе во последниве епизоди нема нешто посебно ново, се тапка во место. Спојлер Кристина нели го најде Даниел и сите околу него ово, оно, Жаде се остави со Зеин и беше кај Саид ама он не сакаше да ја прими па кај Али отиде и он рече ќе ја прими, Наталија и Алехандро ќе се разделат изгледа (уште се нема случено тоа), Алисија се раздели со Ескобар и и го превзема Пабло на Кристина, Карла изгледа трудна е од Роберто.
Ko балада што е? Таа е инаку од стариот клон песна http://www.youtube.com/watch?v=0Jrz0niW ... re=related оваа?