Луѓе дај кажете што се деси претходнава недела не мие ич гледана ова терминов малку е хаос на сител. Или некој нека ми каже од оние страничките што ги пративте која епизода се поклопува со денешнава па така ќе имам ориентација да се снајдам
Ја гледав и тогаш кога беше, пред не знам колку години, ја гледам и сега Различни глумци се сега, но како и да е таа е серијата, нема изгубено од својата популарност. Колку што знам на времето беше ептен гледана Бај д веј се заљубив во Алехандро
Спојлер Саид и Жаде отидоа во Мајами и Саид има партнерство со Леонардо и сеа отидоа на вечера кај нив и Жаде ќе го виде Лукас, а Мариса ја лажеше дека Лукас како со подбив зборел за неа и Жаде е разочарана од него, Кристина пак со Леондо спиеше , Самира доби , Наталија и Алехандро почнаа да се шмекаат, оваа Алисија внуката на Луиса смени некои ДНК тестови и нешто ќе ја тужат клиниката, Карла и таа бившата на Алехандро се степаа. Тоа во глобала. А иначе да си кажам, овој Саид многу ми е убав , како бе не го сака Жаде, нема памет таа , исто и Алехандро ми е убав, а Лукас ми е некако примутав малце А Кристина, Назира и Мухамед најинтересни ми се, за смеење се само
За тоа колку е јак Алехандро и Саид,не коментирам Исто така и за веѓите на Хаде Кога играше порано Клон,мислам на оригиналот бев помала и не пратев многу,не бев заинтересирана,ама сега... Во 8 го пропуштам,ама затоа накај 2 ипол,3 обавезно го чекам,колку и да ми се спие Секако дека музиката и играњето на Хаде не се споредуваат со оригиналот,ама целата мистерија ми е интересна.Кога дојдоа Саид и Хаде во Мајами одвај чекав да се видат Лукас да им видам реакција.Сега чекам клонов да се појави.Даниел
Не го гледам. А, сега викам ај да го гледам, ама не знам дали ќе се вклопам... Глумциве ми се убави, ама некако ладни се. Претходните си беа некако сензуални, шармантни, мистериозни... Сепак, оргигиналот си е оригинал.
Може некој да ми раскаже што се случуваше минатава недела?Не ја гледав на одмор бев и таму немасе сител живци искинав а многи си ја сакам серијава едвај чекам да почне. Луѓе а нели може да се гледа и на телемундо http://msnlatino.telemundo.com/ ....пуштив сега ама нешто не ми дава ај ако не дајте ми линкови од минатава недела што беа епизодите.. Oднапред фала
Убава е и ваа верзија.Но мислам дека првата беше поубава и жаде ми беше поубава : аХ Саидеееееееее колку си само убаааав
ја сaкам серијава, и ја гледав и претходната верзија и завидувам на Мариса како изгледа(најверојатно има 40 години) секоја зена би посакала да изгледа така негувано и секси дури и на 40години(кој би рекол дека ги има) а танцувањето на Заде е заводливо, магепсничкои (сакам да научам така да танцувам-неостварена зелба ми е)
јас ја обожавам серијава одвај чекам да видам што ќе се случува понатака и да признам дека новава верзија е подобра од старата верзија