Заглеав малце на Пинк кога бев кај баба ми и: Спојлер Кристина ќе го најде Даниел во Мароко и ќе го донесе кај Леонардо и ќе отидат сите на суд да се најде кој е негов татко зашто сите ќе му викаат различно, Алехандро ќе раскине со Наталија зашто она ќе стане дрогирашка тешка, Ранија ќе и каже на Хатиџа дека мајка и не ја сака и оваа ќе ја замрази Жаде а Жаде ќе отиде да живее кај Даниел, Карла и Ескобар ќе се разделат и Ескобар со Алисија ќе биде, исто и Луиса со Албиери ќе се раздели.
Го гледам затоа што не се секавам на стариот, а ме интересира како ќе заврши. Аххх, овој Саид, да го грабнеш и да бегаш.
mnogu mi e e interesen klon poranesniot sto go davaa ne go gledav.Zade mi e super mnogu mi e ubava i zgodna samo nesto vo poslednive epizodi sto e so protokalovata senka za nikade e od kaj ja najde.Said e mnogu ubav i aleksandro.Bas me interesira kako ke zavrsi sto ke se slucuva.da ne znae nekoj kolku epizodi se? [mod-kirilica:14t1h31n][/mod-kirilica:14t1h31n]
Незнам и неможам да сфатам која е целта на вакви серии ,,дупликати,, на веќе постоечки кои некогаш се емитувале, биле популарни и гледани. И не е единствена, пред некоја година имаше и една друга шпанска серија се викаше ,,Перегрина,, или нешто слично т.е. копија на прочуената ,,Касандра,,. Според мене глупава работа
Jaс претходната не ја гледав и затоа ја гледам оваа,а тие што се понудија да кажат збор два за тоа што ќе се случи,нека повелат.Инаку за Саид немам коментар ни јас
Спојлер Мислам дека Жаде ќе заврши со Даниел. Вака мислам дека беше на стариот Клон кога го емитуваа, ама не ме држете за збор, мала бев кога го даваа
Даваат сега, ќе одам да гледам. Тогаш се изјаснив, дека од машките Алехандро и Саид се убави. А за женските, повеќето викаат (не само на форумот) за Жаде. Мене не ми е нешто посебно незнам. Мариса ми беше убава, ама дека е лоша, ја замрзев. Иначе мене убава ми е и Кристина.
Мене па Саид не ми е нешто посебно, а Лукас ми е како ретардиран! Нема некои убави мажи во филмов... Мариса ми е убава сега со кратка коса, како Барбика ми е целата А глумицата што ја глуми Назира ептен ја нашле Го гледам чат-пат кога нема што да се прави
Епа добро, кога го даваа оригиналот мала бев, не ни памтам како заврши, ова што сум насушнала од жени кога правеле муабет .
^^ Девојки,ја прашав мајка ми како заврши оригиналот пошто не памтам,и Жаде не заврши ни со Лукас ни со Даниел,со сосем трет некој се омажила на крајот
Хмм да не беше со тој еден што имаше дискотека? Нефертити мислам се викаше дискотеката... Зеин мислам се викаше тој...