Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Клон (El Clon) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Doberman, 16 април 2011.

1. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    Жаде заврши со Лукас на крајот, прво се омажи со Зеин, сопственикот на дискотеката но и од него се разведе

2. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Колку е ЈАКА оваа од филмот .. :) преубава е

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ич не ми текнува на тој дел од филмот... Ај ако се сеќаваш малку објасни, како беше тоа со тој Зеин? Како се запозна, како се разведе од Саид? :?:

4. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    Го ставам во спојлер за некој што ја гледа новава да не не сака да знае
    Епа вака некако беше, Саид по трет пат се откажа од Жаде (нели по третиот пат нема повеќе смирување) ама после се премисли е според обичаите можел пак да си ја земе за жена ако таа претходно се омажи за некој друг и ако се разведе од него, па го најде Зеин што му бил пријател кој бил женкар не сакал жена за озбилно, па Саид си мислеше дека тој нема шанси да се заљуби во Жаде и дека веднаш по бракот ќе му ја врати. Така се договорија ама Жаде реши да го заведе за да не ја враќа на Саид и после да му избега на овој и да си оди со Лукас. Зеин стварно се заљуби и не ја врати ама таа после му објасни се и го остави, тој како полиберален ја пушти, после Лукас имаше проблеми со ќерка му ради дрогата и не можеше да се ожени со Жаде, па таа пак се врати кај Саид, го тераше да ја земе пак, едвај го убеди, после самата си замина и пак го остави, па го сретна клонот, и тој се заљуби во неа, на крај пак си остана со Лукас, ќерка и остана кај Саид ама тој и дозволи да ја гледа
    Инаку не ја гледам оваа верзија, тапа ми е во споредба со оригиналот

На Monna.Monna и Offspring им се допаѓа ова.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Леле да, готово се сетив :) Мала бев кога играше оригиналниот Клон, седмо одделение и не се сеќавам на одредени работи. Мислам дека најдобро ќе беше да си останеше со Зеин...

http://www.youtube.com/watch?v=NimYgx08qp0

Малку е со лош квалитет... :)

6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.321
    Допаѓања:
    113.969
    Не ја гледам оваа верзија , ама пак би ја гледала оригиналната. Многу беше поубава и глумците беа баш погодени, овде ми се како пластични фигури.

7. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Аххх Жаде е луда, сега и мене ми текна се откако прочитав како ќе заврши, но морам да кажам дека вој Лукас страшно ме нервира, ми се иде даго треснам преку Тв, а плус и ич не ми е убав :puke:
    А Саид, пуст Саид...со кој си фатил работа гревче

8. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    A женски кој е Aлехандро? :wasntme: ги мешам со стариот клон :D
    Aбе оваа Kристина антипатична е,се секавате ивет каква беше,маска жена :inlove: :rofl: :rofl: ?

9. bojana26

bojana26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    Значи Алехандро е дечкото на Наталија(ќерката на Лукас) а иначе ве молам кажете ми што се случи вчера?Не гледав.. :)

10. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Е серијава ја гледам навечер од досада!
    Ѓон е во споредба со оригиналот,Жадено врска нема од играње,Лукас би го Тииииииит во секој момент,аххххх колку е здраФ!
    Апла се гледа дека е глума,не ко на бразилскиот - како навистина да им се случува на луѓето.
    Во секој случај драго ми паѓа кога ќе се потсетам на некои детали,иако бев седмо-осмо одделение кога играше серијата.

И пак за тој Лукасот- мајкоооо!
    И двајцата ,и бразилецот и овој сега,абре што п**ка ги раѓала онолку секси!

На parrot и thelittle17 им се допаѓа ова.
  11. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Темата е она што ме привлече да ја ѕирнам и мексичкава верзија,ама дефинитивно не може да се спореди со бразилскиот оригинал, бар според мене! Глумциве ок убаво изгледаат(бар овие што ги глумат Лукас и Жаде),ама глумата не ми се свиѓа! во бразилскава сите ми беа некако одбрани глумци да одговараат за својата улога,и секоја споредба ми е бедна..

12. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Абе брзилците колку толку имаат талент за глума,а мексиканциве од секогаш биле тапа невидена.Само кога ќе му го видам погледот на оној Лукас кога ќе ја види Жаде мислам дека умирам од смеење :D

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Не само Жаде.
    Гледаше кога Алибиери се сретна со Даниел? Како се гледаа? Мислиш педери се. Јас и сестра ми се скинавме од смење. :D
    А како само, се осеќаат, кога на Жаде и се случува нешто, овој Лукас се осеќа, и наопачки. Кога на Даниел нешто му се случува, Лукас осеќа... Тоа нешто неописиво. Сите се кинетички поврзани. Као и да се вика.

14. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Одвај чекам да дојде 3 вечер,да си го видам Лукас :inlove: :inlove: :inlove:
    Дај бе нека ми го мести некој,што сте такви??? :lol: :lol: :*

15. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас порано ја гледав серијата клон Лукас и Жаде глумеја во тој филм сите беа други глумците тогаш почнуваше после полноќ негде кај еден е сеа не го памтам каналот иначе таа серија беше по интересна

16. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    После полноќ ? Не бе во 20.00 часот одеше , во ударен термин , сите ја гледаа . Тоа после полноќ реприза имаше јас колку што се сеќавам . И многу подобра беше од ова . Тоа беше ремек - дело , ова повеќе личи на пародија отколку на римејк . Јас мислам дека е и навредливо за оригиналот .

17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    А останаа ли на крај Жаде и Лукас заедно? :wasntme:
    Не се сеќавам. :?:

18. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Да се согласувам со тебе ова личи на пародија иначе таа оригиналот кога ја гледав беше одамнаа пред година-две а може и повеќе а иначе на некој канал од кабелска знам негде крај 7 навечер имаше реприза а после полноќ накај еден нова епизода не спиев ради серијата :D

А знаеш што може и ти да си во право и јас сум изветреала у последно време |(

19. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Да тоа на алсат го даваа пред две години и со албански и со македонски превод а порано на а1 пред 6 - 7 години сите кога го гледавме

edit
    :^)

what? Јас само кажувам точно кога го даваа , зошто се лутиш ?

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Сакам Зорајда да ми гледа на кафе :D

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.