Жаде заврши со Лукас на крајот, прво се омажи со Зеин, сопственикот на дискотеката но и од него се разведе
Ич не ми текнува на тој дел од филмот... Ај ако се сеќаваш малку објасни, како беше тоа со тој Зеин? Како се запозна, како се разведе од Саид?
Го ставам во спојлер за некој што ја гледа новава да не не сака да знае Спојлер Епа вака некако беше, Саид по трет пат се откажа од Жаде (нели по третиот пат нема повеќе смирување) ама после се премисли е според обичаите можел пак да си ја земе за жена ако таа претходно се омажи за некој друг и ако се разведе од него, па го најде Зеин што му бил пријател кој бил женкар не сакал жена за озбилно, па Саид си мислеше дека тој нема шанси да се заљуби во Жаде и дека веднаш по бракот ќе му ја врати. Така се договорија ама Жаде реши да го заведе за да не ја враќа на Саид и после да му избега на овој и да си оди со Лукас. Зеин стварно се заљуби и не ја врати ама таа после му објасни се и го остави, тој како полиберален ја пушти, после Лукас имаше проблеми со ќерка му ради дрогата и не можеше да се ожени со Жаде, па таа пак се врати кај Саид, го тераше да ја земе пак, едвај го убеди, после самата си замина и пак го остави, па го сретна клонот, и тој се заљуби во неа, на крај пак си остана со Лукас, ќерка и остана кај Саид ама тој и дозволи да ја гледа Инаку не ја гледам оваа верзија, тапа ми е во споредба со оригиналот
Леле да, готово се сетив Мала бев кога играше оригиналниот Клон, седмо одделение и не се сеќавам на одредени работи. Мислам дека најдобро ќе беше да си останеше со Зеин... http://www.youtube.com/watch?v=NimYgx08qp0 Малку е со лош квалитет...
Не ја гледам оваа верзија , ама пак би ја гледала оригиналната. Многу беше поубава и глумците беа баш погодени, овде ми се како пластични фигури.
Аххх Жаде е луда, сега и мене ми текна се откако прочитав како ќе заврши, но морам да кажам дека вој Лукас страшно ме нервира, ми се иде даго треснам преку Тв, а плус и ич не ми е убав А Саид, пуст Саид...со кој си фатил работа гревче
A женски кој е Aлехандро? ги мешам со стариот клон Aбе оваа Kристина антипатична е,се секавате ивет каква беше,маска жена ?
Значи Алехандро е дечкото на Наталија(ќерката на Лукас) а иначе ве молам кажете ми што се случи вчера?Не гледав..
Е серијава ја гледам навечер од досада! Ѓон е во споредба со оригиналот,Жадено врска нема од играње,Лукас би го Тииииииит во секој момент,аххххх колку е здраФ! Апла се гледа дека е глума,не ко на бразилскиот - како навистина да им се случува на луѓето. Во секој случај драго ми паѓа кога ќе се потсетам на некои детали,иако бев седмо-осмо одделение кога играше серијата. И пак за тој Лукасот- мајкоооо! И двајцата ,и бразилецот и овој сега,абре што п**ка ги раѓала онолку секси!
Темата е она што ме привлече да ја ѕирнам и мексичкава верзија,ама дефинитивно не може да се спореди со бразилскиот оригинал, бар според мене! Глумциве ок убаво изгледаат(бар овие што ги глумат Лукас и Жаде),ама глумата не ми се свиѓа! во бразилскава сите ми беа некако одбрани глумци да одговараат за својата улога,и секоја споредба ми е бедна..
Абе брзилците колку толку имаат талент за глума,а мексиканциве од секогаш биле тапа невидена.Само кога ќе му го видам погледот на оној Лукас кога ќе ја види Жаде мислам дека умирам од смеење
Не само Жаде. Гледаше кога Алибиери се сретна со Даниел? Како се гледаа? Мислиш педери се. Јас и сестра ми се скинавме од смење. А како само, се осеќаат, кога на Жаде и се случува нешто, овој Лукас се осеќа, и наопачки. Кога на Даниел нешто му се случува, Лукас осеќа... Тоа нешто неописиво. Сите се кинетички поврзани. Као и да се вика.
јас порано ја гледав серијата клон Лукас и Жаде глумеја во тој филм сите беа други глумците тогаш почнуваше после полноќ негде кај еден е сеа не го памтам каналот иначе таа серија беше по интересна
После полноќ ? Не бе во 20.00 часот одеше , во ударен термин , сите ја гледаа . Тоа после полноќ реприза имаше јас колку што се сеќавам . И многу подобра беше од ова . Тоа беше ремек - дело , ова повеќе личи на пародија отколку на римејк . Јас мислам дека е и навредливо за оригиналот .
Да се согласувам со тебе ова личи на пародија иначе таа оригиналот кога ја гледав беше одамнаа пред година-две а може и повеќе а иначе на некој канал од кабелска знам негде крај 7 навечер имаше реприза а после полноќ накај еден нова епизода не спиев ради серијата А знаеш што може и ти да си во право и јас сум изветреала у последно време
Да тоа на алсат го даваа пред две години и со албански и со македонски превод а порано на а1 пред 6 - 7 години сите кога го гледавме edit what? Јас само кажувам точно кога го даваа , зошто се лутиш ?