Знае ли некој во која книжара може да ја купам Ангус, танги и бакнување со фаќање? И колку е отприлика?
Каде може да се најдат книги (книга) поврзана со фудбалот? Значи овде спаѓаат: фудбалери (нивни биографии, автобиографии), тренери и апсолутно се што е поврзено со фудбалот на светска и домашна сцена.. благодарам
Знам на каква литература мислиш и има во сите подобро снабдени книжари од типот на Три, Икона, големата Матица..ама со цени се изгор. Три имаат и онлајн нешто можеш да провериш за цените и наслови.
Женски да ве прашам. По книжарнициве дали можам да најдам самолепливи сликички во вид на смајлиња, срциња и останати фигури? Ми требаат за лепење во писменца
Епа кога нема кај да прашам, решив да прашам тука: Колку пари е да ти испечатат нешто во боја? Треба да испечатам 2-3 слики за утре за една презентација, прашав на факултет ми рекоа 25 ден. од лист , не е малце скапо или нормално е?
Во мојов град принтање на црно-бели листови на пример ако сакаш да копираш книга е 2 денари од лист, а за слики не знам, не сум принтала. Знае некој колку пари се книгите за матура по Македонски по книжарнициве и од кои автори ги има?
Препорачајте книга Ве молам да ми кажете каде можам да најдам контакт од Темплум???На сите броеви на нет, на сите ми викаат дека е грешка. Буквално на сите што ги најдов. Ми треба да ја купам Лолита, а само ина ја имаат издадено. Барем да ми кажете адреса,ама сигурно да е таа? И маил им пишам, неми одговараат. Плис хелп ми
Сакам да се изгубам во книжарница. Да отворам по книгите, по речниците, по книжињата со мудрости и да запаметам некоја мудрост, да прочитам набрзина некој рецепт од колачи... Си имам другарка со која знаеме да заглавиме во книжарница. Иако, има доста книги кои се интересни, ама не вредат за парите.
Дали некој ја има читано книгата? Јас имам еден проблем. Купив неколку книги, од онаа книжарницата на влезот од ГТЦ, по скали нагоре што е. Таму една книга е 400 денари. И отидов и купив 3 книги и ме кошташе 1000 и нешто денари. И ги прочитав тие книги за 3 дена. И сега пак да фрлам 1000 и нешто денари, за книги кои ќе ги прочитам за 3 дена, нз... А многу сакам да читам. Препорачајте ми некоја поевтина книжарница. Поздрав.
Имаше бе пред некој ден саем на книга во космо во city mall, како не си поминала ќе си купеше книгички за читање Јас купувам во матица. Сега видов дека од 20 ќе има некој попусти на книги. еве види ако имаш ФБ https://www.facebook.com/ClubMatica Поздрав
Матица.Најдобрата,секако.Јас ја прочитав неодамна,мнооогу е убава. Ваљда си била у ТРИ.Матица ти е најбоља и секогаш можеш да си имаш попуст со членската картичка или пак со акциите.Сега моментално има акција летна. Мислам дека ја имаше во Матица,ама не сум сигурна.Јави им се,02/3 22 11 38. Модератор: Не испраќајте неколку мислења едно по друго, користете го копчето редактирај за дополнување на постот.