Јас би ги убила ситеее дволични,силеџии,теоачи,мафијаши и лоши луѓе на светов.и би направила мноооогу добри услови во македонија (особено во Прилеп) за вежбање гимнастика.
А што би направила за еден ден...хм......една гооооооолема журка со пиење, јадење,мување,шмекање...јипаааааааа
Би им помогнала на сите сиромашни семејства, на циганчињата на улица би им нашла домови, би им помогнала на старите луѓе, би ги покачила сите пензии, би ги вработила сите невработени, би ги направила сите луѓе на земјата среќни и безгрижни.
Болните ќе ги оздравам, гладните ќе ги нахранам, несреќните ќе ги развеселам, бездомниците ќе ги сместам во дом.
Би се обидела максимално боговски да уживам и за миг да заборавам на овоземниве маки, секако не би било лошо и да смувам некое згодно анѓелче
Би сменила многу работи од кои луѓето се незадоволни ама ако тоа го променам ќе биде се мед и млеко и животот на светов би немал смисла ,но лично ја би променила некој работи во државава наша бедна
На сите подеднакво ќе им подарам љубов, топол дом, одлични финансии да можат се да си приуштат, да нема дискриминација....
Би помогнала на сите оние кои навистина им треба помош од се срце! И би пробала да го сменам светот и луѓето на помалку егоизам, идиотизам, сарказам, лицемерие злоба, моќ и матеиријализам.
На тажните би им подарила радост, на осамените-љубов, на болните-здравје, на несреќните-среќа, би делела хармонија, топлина во семејството, мир во државата и би ги казнила тие што се потсмеваат на болест/несреќа,злобните, нечесните итн.
Би го вратила татко ми, би направила да нема војни, гладни и боси сите да се среќни и здрави тоа е нешто најбитно и во светот да владее мир !
Би ги викнала сите на забава...знаете,малку да се забавуваат младиве.Многу алхохол да има и .... Секоја девојка-дечко секој дечко-девојка да си има ...
Бидејќи мислам дека Бог ни дал слободна волја и избор на секој еден, ако би јас во улога на Бог направила луѓето да бидат подобри тоа би значило дека ги правам роботи Затоа, првин би трајно уклонила сите несакани влакна на жените, да нема веќе депилации и чупкања . Мислам ќе ми бидат благодарни. па потоа би створила повеќе вода таму каде треба, повеќе храна, повеќе облека, повеќе работни места и би ги избришала граници, да не постои визни режим иии... Би ги изложила на јавност сите злоставувачи на деца и возрасни, да ги стигне правда на земјата веднаш. Посебен голи оток за нив, со посебно скратени услови. И што уште не... многу работа ќе има