Кога би била Бог на еден ден, ќе ми биде лесно да ги убијам сите нечесници, мафијаши, дволични. тролични, спонзоруши и политичари.. Ама нема да го сторам тоа. Ќе им го одземам сето богатство, ќе ги оставам без скршена пара..па самите ќе се испоубијат.. Друго шо ќе направам, ќе ги излечам сите тешко болни луѓе, и сите напуштени животни ќе добијат дом, храна и све остало..
Не бе, плнетава си е супер, од природни убавини од се, плус планетата Земја има најпогодни услови за живеење за човек и живите суштества, само што си има една мана, и тоа се луѓето
@InWonderland Убава си е нашава, но сеуште не знаеме дали е НАЈубава зошто верувам дека не сме сами Се согласувам за луѓето и за целото нанесено зло што е непоправливо, така да за еден ден тешко дека ќе се оправи нешто, уште истиот ден ги собирам парталите и сите светци и апостоли освен Јуда и бегам
Сите камења во душата што и се на мајка ке и ги извадам.Ке направам и кога е тажна да е насмеана.Ке направам со татко ми да имаат многу помирни денови.Ке им помогнам на сите болни луѓе и на сиромашните.Ке воспоставам праведност.Да нема милијардери додека други за корка леб плачат.Сите да имаат барем среден живот за она основното.И секако,на сите што ми згрешиле голема казна.Оти само Бог простува,јас сеуште не сум Бог.
Е, за ова целосно те поддржувам. Скраја да е на некого да му нанесам штета одма ми се враќа, а имам чуство дека мене кога ми прават штета на нив никако да им се врати
Кога би бил бог на една ден !! Прво би ја направил оваа планета најсрејкно место за живеење Да нема воњи да нема глад болести сите да се рамноправни и би ја вратил мојата сакана од небото барем на една ден да се види со незините со мајкаи и на краот со мене баре еднаш да ме гушни и да го слушнам незиниот глас да ме бакни само тоа најмногу ми е поитребно