Би си ја нашла и фатила златната рипка која исполнува 3 желби и секој ден ќе посакувам 2 желби а третата ќе ми биде и утредента пак да ја фатам и така секој ден ич не ќе ми треба да сум вечно Бог, туку само на еден ден
Кога би бил бог би ја уништил сета напредна технологија и би го вратил човештвото во времето на Адам и Ева. Мое мислење е дека светов излегува од контрола.
Sakam lugeto da se srekni so rabotite sto nemaat cena a ne da gi gubat poradi toa sto sami se prodavaat za odredena vrednost...
Би направил сите голи да одиме,да не постои облека Посреќни ќе бидеме,нема да се замараме со брендови,шопинзи и слични глупости
Да нема сиромаштија во светот, сите да сме еднакви. Да нема гладни, жедни, бездомни.. Да нема никаква болест. Да нема толку злоба и себичност во луѓето. Да не се повредуваме од тој пусти инает. Ама многу сакам, нели?
Сите да живеат среќно, без грижи, со покрив над глава и храна. Да не постојат болести. Луѓето да си помагаат едни со други и да се почитуваат.
Лошите луѓе би ги земала и однела да горат во пеколот би останале само добрите и светот би било подобро место за живеење