Убијците би ги казнела,сиромашните би ги наградила,богатите би ги ставила на земја,љубов среќа здравје на секој ке дадам,да има мир во светот,на самата себе би си го подарила Џастин моите би направила да не морат да работат,брат ми би го пратила во Италија и друго не знам ама има многу
Ке направам да нема страдања тој ден буквално никакви сите да бидат сереќни весели насмеани и сите да се дружат заедно и плус,би ги укинала тие проклети пари засекогаш и ке направам да не постои смрт и се друго лошо што постои на планетава земја.
Дури и да бидам Бог на еден ден (што не е можно ) неможам да напрравам мн добри работи бидејки сепак постои ѓаволот .Но сепак колку толку би направила добри работи!
Од каде тоа дека Бог е семоќен и дека може се да направи?!? Но добро ајде да речеме дека може да си фантазирам малку би направила цел свет да исчезне доста е веќе измачување толку неморал, нечесни луѓе и толку омраза има дури смачено ти е да живееш веќе. А и нема да тераме вака долго кога тогаш доаѓа крајот на се.
да нема болести,војни,умирања,дволични и други врсти луѓе кои ме нервираат,сиромаши луѓе,неправда,зло,лубомора,осаменост......
Ако би билаа ...да нема смрт,и да ги транспортирам сите оние кои ми смеетаат,ме нервираат,ме мразат,ги мразам,и не ги поднесум на сосема другааааа планетааааааааа
Хахаха..прво браво за темата..ако би била паа на секој грк ке им дадам по една јахта па сите нека се заборават во својата убава пловидба по морее..хихих супер за тие што ме разберавте..
Би ги собрала сите роднини и пријатели на тајна вечера, скара, пиво, торти, од убаво поубаво, да се најадеме, напиеме, камења да се сториме, да паѓаме дур си оиме журкаааа Демек за еден ден ќе се спасел светов, немој не зезај
Би ги уништила сите инсекти и некои влечуги, се по ред почнувајќи од комарци, муви, оси, бумбари, стршлени, змии... Исто така би направила одредени нации да не постојат, но нема да ги именувам.
Ќе се ставам во кутија за чевли и ќе се скријам под кревет, за никој да не може да ме види...ама сите да веруваат во мене.
Би ги избришала од планетата тие што ме нервираат хаха и би ги уништила тие што се дволични,љубоморни,неблагодарни,безмилостни и.т.н поточно сите затоа што нема човек што не содржи една од овие негативности
ЕЕЕкога јас би била Бог на еден ден Што се не би направила:би направила рај на земјата На тажниот би му подарила радост ,на осамениот би му подарила љубов,на оние кои го допреле дното поради тоа што се разочарале би им ја вратила надежта и вербата ,би им помогнала да се издигнат од дното, би ги запрела сите војни и немири во светот ,на гладните и босите дечиња по светот би им подарила храна,облека,дом,на политичариве наши ќе им подарам малку памет за да ја средат финансиската состојба во држава ќе отворам фабрики,ќе ги вработам младиве,некои реформи ќе ги укинам, направам нова карта на светот каде наша Македонија ќе биде огромна ,под наша власт ќе биде цела Европа а некои од соседиве околу нас не ни требаат нека се снаоѓаат како знаат,а може и ќе ги уништам нема да постојат ( цела политичка кампања ви ја презентирав ) , би ги казнила оние кои се злобни ,кои ја уништуваат туѓата среќа,оние кои ги исмејуваат другите па и мене ,казнети ќе бидат и оние кои изневеруваат ,лажните пријатели,ќе ги исчистам педофолите ,убијците ,курвите,силувачи,крадци , ќе нема развод ќе има само среќни семејства е тоа е за сега аа заборавив сите ќе бидеме убави,паметни,згодни ,саде манекенки и билдери На..15 септември ..гласајте за мене ви ветувам ќе бидам праведна Божица
Jas bi gi usrekila site nesrekni luge i bi gi nahranila site gladni,bi gi vdomila skitnicite,bi gi shkrtnala oruzjata da ne postojat kako i parite i TOLKU,ponateka e se pesna!
Би си ја вратила мајка ми која е почината.... - Нема да дозволам да постои тага, -Нема да има глад, -Ќе има само искрена љубов,смеа,исполнети желби... -Сите тапоглавци мршници лицемери би ги претворила во ебани муви....ќе ми се може :up: