Порано ко помлада мечтаев да сум мува, да можам да одлетам некаде и да ѕирнам што тоа таму некаде се случува. Уф, многу сум љубопитна, за 15 минути не знам што попрво би направила... Додека да се симнам до испред зграда поминало 15 минути .... така да вероватно би позвонила на некој згоден комшија, кога би отворил врата јас би влегла, само не знам што би направила кога после 15 минути би поминало дејствоto на невидливост
Би го искористила времето за да се одморам, ама да се одморам од сите и од сѐ во вистинска смисла на зборот, без да ми досадуваат небитни луѓе и да ми го реметат мирот.
Кога го видов насловов на темава неможев да не ја отворам, кој не би посакал да е невидлив, особено кога бев мала посакував да бидам невидлива барем на момент. Кога би била невидлива, би сакала да видам видам кој ми се вистинските пријатели, како се однесуваат во мое одсутво, а најмногу би сакала да видам саканиот што прави во мое отсутво
Ќе напишам проштално писмо дека нема повеќе да "бидам" тука, ќе видам дали непријателите ќе пишуваат статуси за мене, за колку добри пријатели сме биле и такви улизувања, ако напишат така, ќе им одам во домовите да ги плашам и да им кажувам дека сум својот дух.
Би отишла кај една личност и би проверила каква му/и е реакцијата..И како Папилон ..и тоа ќе го направам..
Aххх ...Само колку пати си го иам посакано ова ... па кога би била невидлива хмм незнам што попрво да направам треба малце да размислам
Хихихи ме насмеа ттеммаваа...хммм само кога би можелаа има мн тајни кои имам посакано да ги дознаам,видам... но само оваа ќе ја кажам:Даа му опнам една жешка клоца што ќе неможе да седни еден месец на гз,не само тоа ќе се изнамавам така што и тој нема да знае што се случува,сопки,смешни незгоди и се што ќе ми текни ќе му правам и онака ме бива за глупости...смешкиии
Од темава сфатив дека на сите животна желба им е да ограбат банка Се шалам, секако дека парите се важни, само нема потреба од нив ако сум невидлива. Ако тоа трае повеќе време, на пр. 5-10 дена, јас онака без проблем би се качувала во авиони, бидејќи нели, нема како да ме запрат... И тука веќе нема граници Ќе одам во најразлични земји, кај ќе ми текне, ќе си влегувам во музеи, познати туристички места, прекрасни хотели, ресторани, ќе отидам до некое тропско место на плажа да си поуживам малку Само штета што нема да можам да се сликам за спомен, апаратот нема да ме гледа
Би се качила на авион и правец Мексико. Би му удрила по еден шамар на секое машко кое ми има згрешено.
би следела некој што го мразам да видам што прави ии многу други нешта би направила да бев невидлива ама не сум хахахахха DDD
Се што неможам да го направам кога сум видлива би го направила.Ама тотално се, али малце се 15 минути, би ми требало цел ден за моите глупости.