Koga bi bila nevidliva 15 minuti bi napravila tie 15 minuti da bidat kobni za onie koi me povredile...
Ауууу само колку пати имам фантазирано да бидам невидлива.. Па што се не би направила.. Тоа ќе бидат најлудите 15 минути и не се доволни. А иначе обавезно одма одам во некоја банка цела да ја искрадам, ќе наминам и до кај дечко ми..
ќе ги плашам другите ( поготово оние шо ми се на “црна листа“ ) а и ќе се прикрадам у некои куќи да видам шо праат чисто онака од радозналост!
Еее 15мин ми се доволни да фино лепо, секако сум невидлива, да си ограбам некој сеф, секако нема да можат да ме најдат
Би плашела некои личности што ми играат брејк денс по нерви и нормално би ограбила многу банки и слични далавери..
Sto ne bi napravila na prvo mesto mi se onie koi mi ostavile dlaboki luzni na srcencevo i dusickava e tie , ne luzni , tuku zivi rani ke im ostavam bi siluvala nekolku zgodni lugjenca , pa i nezgodni , bi otisla do biletarata na aerodrom za da si se posluzam so avionski karti do nekolku destinacii , za koi kopneam da gi posetam ( povratni karti de ) bi gi ograbila site banki vo koi ke stignam da vlezam ( ke mi trebaat pari za setanjeto podocna ) , bi si zemala se sto mi se dopagja od butici i parfimerii za da ne moram da trosam pari i na takvi minimalni raboti