Кога би биле невидливи Ова морам да го пишам . Уште како деца имав еден маалски другар кој беше многу затрескан во една девојка. И онака на шала во еден не врзан муабет (детски пубертет) човеко вели - ,, многу ја сакам, ама толку многу што се би направил за неа. Кога би можел би и влегол во мозокот и ќе ја натерам да ме сака. Сакам ова-она да и правам и кога би можел да бирам невидлив би се бутнал во шољата за нужда и одоздола би ја гледал како кака,,. Ние целите и му велиме ти мора да си измрдал. А јас, па несакам да сум невидлива, добро ми е вака да видам што можам и што сакам да видам. Па, немора се да знам
Кога би биле невидливи Да сум барем 3 дена невидлива ќе ги запалам сите училишта во земјата(и + 10 мин. за да се сокријам)
Кога би биле невидливи мн ме интересира што прават некои личности кога се сами, или кога не се во јавност.. невидливоста би ја искористила за тоа и секако, нешто во моја корист
Кога би биле невидливи би се шетнала до најблиската банка да си ја осигурам иднината би отишла до кај другарките да видам што зборуваат пред другите за мене и секако до кај саканиот да видам што тоа прави тој ехх кога би можела барем некој сааат мхмм
Кога би биле невидливи прво ќе одам со огледалото да се уверам а потоа ќе ограбам банка и сите бутици,ќе си купам од најскапите телефони и компјутери ќе шетам и ќе видам што ми зборуваат зад грб ќе дознаам некоја тајна -ќе ја обезбедам мојата и иднината на моето семејство..
Кога би биле невидливи Се шо ми иде од прва рака ! Ќе ограбувам облека од кај шо ќе ми текне, ќе и ја искубам косата на мојата вечна ривалка да не и наведувам име сеа... све све ! тие 15 мин. ќе бидат најубавите минути у животов
Кога би биле невидливи би крадела облека.. би си ги попрајла двете 4-ки во дневникот и ред др работи.
Кога би биле невидливи За 15 минути ништо не ми текнува, малку ми е тоа. Ама ако имам подолго време, па и неограничено?! Тууу.. Ќе си демнам луѓе, ќе капам по туѓи домови, ќе се пикам каде не ми е место... Можам дури и како Каспер на немирните врвците од патиките да им ги врзувам додека седат. Знам само, нема да крадам. Ама ќе си пробувам чевлички и ќе си тропкам со штикличките. Ехеее, ми разбудивте фантазија.
Кога би биле невидливи Ме потсети на ова хехехе http://www.demotivacija.mk/ah-be-decadeca..-5785.html да не бидам офф..15 минути ми се малку, но како и да е , би ги шпионирала луѓево околу мене.. хехехех
Кога би биле невидливи хипотетички...ако некогаш се случи да ја видам на средба во некое кафуле мојата жена со некој непознат и убав машки лик...каде тој верувам дека би настојувал да и се наметне... ..ете баш би сакал 15м да седам до нив невидлив за видам како се ќе се однесува мојата жена во таква ситуација..
Кога би биле невидливи А во овие 15 мин спаѓа телепорт? Зошто неможам да стигнам до аеродром Ок,вака:Би отишла до кај дечко ми,би му направила еден хардкор рејп,да не знае што го снашло и зашто! Па да се чуди кој го силувал! И баш ќе видам дали после кога ќе бидам видлива ќе ми каже Ако остане при себе..
Кога би биле невидливи Охохохохо, само да сум невидлива.. јас си знам што ќе правам.. На сите што ме нервираат по ред по еден или два шамари, мислам зависи од заслуга
Кога би биле невидливи Оооо добра тема хахахаха кога би била невидлива би шпионирала личности хахахахахахха
Кога би биле невидливи Кога би била невидлива би слушнала секакви озборувања и.. . . подобро да не бидам
Кога би биле невидливи Да бидам барем еден ден невидлива сите што ги познавам ке ги чепкам со пердув в увоо и ќе ги нервирам
Кога би биле невидливи Кога би била невидлива би ги прошетала сите бутици и би собрала се што мене ми се допаѓа , па можеби и би го гледала дечко ми и другарките да видам што ми работата зад грб (ако имам такви сомнежи ) и незнам не ми текнува друго ништо