прво идам до банка, ги зимам сите пари, ако има некое парче облека кое го меркам одамна идам и го пљачкам (знам дека си мислите зашо да пљачкам коа ке имам пари, ама така, мило ке ми е), идам кај кретенот му ги кинам ј**цата (да виде шо е болка), и на крај по патот накај дома идам до продавница и си зимам еден тон благо и еден Џек Даниелс...милини а да, заборавив и дека би се сликала со срцката Хико
Да имам 15-16 дена би го направила истото, но со само 15 мин би го испразнила трезорот на НБРМ ...па ќе имам толку многу пари што сите ќе зборуваат поинаку ...всушност што сакаат нека зборуваат
повеќе би сакала да имам моќ да се телепортирам за некои личности кога ќе ми кажат "таму сум", веднаш да проверам дали е тоа точно а доколку би била невидлива, ЌЕ ГИ ПЛАШАМ СИТЕ ШТО МИ ЗГРЕШИЛЕ...ЌЕ ГИ ИЗМАЧУВАМ ДО СМРТ хахахахаахахаха....а ќе скокнам и до дечко ми....и ќе скокнам до неколку сомнителни другарки да видам дали моите сомнежи се вистинити....ахх нема да стасам за 15 мин.. ќе видиме каде ќе ме откријат...ќе ви кажам хахахахахаахах
Паааа кога би била невидлива би отишла во сите банки во мк (ако стигнам де ) И вреќи со пари би си наполнила и ќе си имам за цел живот хахаха и ќе си купувам облека коли ова она хаха
Кога би била невидлива, најпрво би отишла во една слаткарница и убаво ќе си се изнајадам слатки мх мх Потоа ќе отидам во бутик и ќе си го земам се она што не сум можела од финансиски причини. И за крај, ќе шетам низ широк сокак и кога ќе наидам на некој што ме нервира, ако е машко, ќе му ги откорнам ј******,ако е женско убаво ќе ја легнам на земја, ќе и удрам две-три клоци и ќе и ја искубам косата, и потоа ќе и ја соблечам облеката за да ја посрамотам пред сите .
кога би била невидлива би го живеела својото живот барем на 15 мин на начинот на кој јас сакам а не другите ....
Кога би била невидлива сигурно нема да одам од човек на човек за да видам што зборуваат за мене кога не сум тука, зошто да губам време на тоа. Би отишла во невидлив шопинг. И после би отишла онака да плашам некој, чисто од досада..
Ќе ја ошишам како кокошка глупачата шо ме нервира и што си мисли дека целиот свет се врти околу неа После ќе ги украдам парите од банката и ќе можам да си купам што си сакам Па ќе отидам кај бившиот ми и ќе му го соблечам зошто од секогаш имав желба да го видам целиот гол премногу фантазиииии...
Секогаш сум си фантазирала што би правела да сум невидлива Би продушкала наоколу,по некој луѓе,друго штознам...Ќе чујам некои трачеви,и секако оговаранции за мене.И искрено не би се изненадила,оти какво стана времево,верувајте ништо не може да ме изненади!Па и оние што прават лице ги прочитав.Доверба во никој !